Sunday, April 5, 2015

Shake It Baby
8:31:00 PM

Shake It Baby

23 comments:

  1. jom2 menari , huhuu . ada kawan budak kelas minat gak menari sampai join event2 kolej buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. ye ke? saya x sempat join xtvt kolej sebab banyak xtvt luar je.. ni pun menari dalam umah >.<

      Delete
  2. Dulu gigihlah nak cuba zumba ni. Last-last malas, terus tak buat dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ye ke? Farah suka buat apa je eh?

      Delete
  3. lagu dia tu kalau dengar balik macam sebut "lampin" balik basuh lampin balik basuk lampin hahaha

    ka imaginasi saya jer :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, ye ke? saya x dengar lak hahahhahahaha. kuat betul imaginasi abang Arz ni lol

      Delete
  4. saya boleh kata selalu jugak berzumba...cuma tarian dalam movie ni saya katakan agak simple.

    setiap petang jika tak ada halangan memang akan berzumba bersungguh-sungguh.

    cuma orang tak panggil zumba. saya dan rakan-rakan ja panggil zumba.
    orang lain panggil main badminton :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. saya share ni untuk beginners. senang. kalau x pernah zumba tiba2 dah tengok video advanced, tu yang xnak buat kan.. hehe.

      oh, zumba badminton ye. hahahaha... boleh lah tu dari xde >.<

      Delete
  5. Jom kita berzumba... terbaik!!.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah. terbaik! abang KK pernah zumba tak? haha

      Delete
  6. Seronoknya menari! Memang leh hilang stress!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe. jom menari sama-sama kak Farrah :D

      Delete
  7. Cik Mimie suka zumba..tapi layan dekat youtube je..xde geng nak ke kelas zumba..sobs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. samalah kita cik Mimie. nanti kita jumpa, kita menari sama-sama :P

      Delete
  8. boleh je :) Zumba lagu Chammak callo

    https://www.youtube.com/watch?v=OgJCK_A5A4A

    terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah tengok yang Chammak Challo tu. ahahaha.. awesome

      Delete
    2. Memang gelek la layan zumba lagu chamak callo ni..huhu :)

      Delete
  9. sekarang nih glamour zumba plak.. lepas nih apa plak laa.. akak pun lama tak singgah kat sini.. bulan nih akak cuba singgah skit2 rakan yang lama tak jenguk..

    ReplyDelete
  10. nak senaman satu tnpt mmg zumba la pilihannye
    letih mmg letih
    tp kene mulakan dari yg asas
    baru badan kite xtrkjut

    ReplyDelete
  11. since akak suka kpop.. akak cari zumba guna lagu2 kpop gak..
    tapi yang bailando tu macam best cuma laju sangat.. ehehehe..

    semput !!!

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.