Shopping Online Lebih Bijak dan Murah di iprice.my

9:45 p.m
rumah
online shopping
assalamualaikum and hello lads!

siapa suka shopping online dekat sini, angkat tangan sikit! ceh, macam nampak je. siapa pula tak suka GST? ha... bila dah sebut pasal GST ni, macam-macam komen boleh keluar dari mulut kita kan. apatah lagi untuk orang yang suka shopping online. rasa nak buka website Lazada ke Zalora ke macam tak bermaya dah.
tapi rupanya ada satu website ni yang memudahkan urusan kita tau! ha, korang pernah dengar tak pasal iprice? iprice? apakah? tak pernah dengar pun. siapa yang tak pernah tahu, dia sama macam aku. lama-lama bila dah teliti satu persatu, baru aku faham apa itu iprice. so, apa kata aku cerita lebih lanjut pasal iprice ni. 
korang yang dah biasa shopping di Lazada, Zalora mahupun HappyFresh, mesti kat website tersebut dah ada diskaun masing-masing kan. tapi apa kata kita kurangkan lagi harga dia. amacam, best tak? ha, itulah function iprice. 
psst~ tarik gambar ke new tab untuk tumbesaran
iprice menyenaraikan pelbagai kupon untuk kita. ada certainnya khas kalau kita beli barang minimum RM100, ada diskaun dia sendiri. ada pula 15% diskaun untuk barang lain tanpa ada minimum harga belian. macam-macam lagilah! cuba korang ushar sendiri website iprice ni okay. 
tadi aku ada try sendiri macam mana cara nak gunakan iprice ni. meh aku ajar korang pula:
1. Buka website iprice Malaysia
2. Cari kupon yang menarik perhatian korang. AND make sure baca description dia dulu. then, click Get Coupon Code/Get This Offer
3. Kalau dia keluar macam ni, jangan terkejut pula. just click Go to Zalora or Go to Lazada or apa sahaja yang keluar di situ, depends on apa yang korang pilih. 
4. Tapi kalau dia keluar macam ni pula, just copy the code first. Then, baru go to website yang korang nak pergi tu. 

5. Shopping lah sepuas-puasnya. make sure masa checkout, paste CODE yang korang dah copy tadi okay! 
better korang click Go to dekat website iprice terus. sebab biasalah. diskaun ni kadang-kadang khas untuk certain item sahaja. tapi ada je certain kupon yang aku tengok khas untuk semua jenis item. pandai-pandailah pilih ye. jadi pengguna yang bijak :)
Kelebihan:
1. Mudah
- aku suka website yang mudah dan simple. senang, depan mata je terus nampak. tak ada 'eh, mana pula nama kupon', 'eh, mana pula nak check nama brand' and so on. semuanya boleh cari dengan sekejap sahaja.
- kalau malas sangat nak pergi website lain, iprice pun ada senaraikan terus item-item yang ada dijual online di Lazada, Zalora, and macam-macam lagi. 

2. Murah

- dah la website biasa kita buka dah kasi diskaun, ini tambah lagi kod diskaun dari iprice, siapa tak suka oi.
3. Up to Date
- setiap kod yang ditawarkan, ada certain duration dia sendiri. boleh nampak dekat setiap kod yang tertera. so, senang kita nak tahu mana satu masih boleh dipakai and bila tarikh tamat kod tu boleh digunakan.

4. Banyak pilihan

- asyik dengar aku cerita pasal Lazada and Zalora je, lain tak ada? mestilah ada. boleh check dekat sini. tapi bukan setiap masa dia ada. kena rajinlah check selalu okay!

5. Mobile Friendly

- aku try check pakai handphone and it is super friendly, senang nak tengok satu-satu kupon berserta description dia. 

berminat? untuk maklumat lebih lanjut, boleh layari:
Webpage: iprice Malaysia
Facebook: iprice Malaysia
Pinterest: iprice Malaysia
Twitter: iprice Malaysia
 
About Us:

Witnessing the rise of e-commerce in Southeast Asia first hand, we were increasingly unsatisfied with the online shopping experience. As more and more new online shops emerged, it became increasingly difficult to find the products you are looking for as well as the best offers and promotions. We felt lost in the e-commerce jungle. What was missing was the one stop shopping destination that let’s you easily find any product online, in an intuitive and visual fashion.

We are a team of young individuals, with a special mix of tech geeks, fashionistas and entrepreneurs. We have a strong bias for action, we want to learn, grow and we want to build a great company together. Our mission is to create the most delightful online shopping experience. We aim to provide the widest selection of products across all categories, no matter whether you are looking for a blue dress, 17cm high heels, a solid bag pack, or a new couch. Headquarters in Kuala Lumpur, we quickly grew into the leading platform for online shoppers across seven markets: Malaysia, Singapore, Indonesia, Philippines, Hong Kong, Thailand and Vietnam.
post signature

Share:

7 comments

  1. mcam mnarik gak ni . semlam bru 1st time shopping online kat Zalora . hehee

    ReplyDelete
  2. Kena pastikan juga duit dalam account cukup untuk shopping...hahahaha :)

    ReplyDelete
  3. okay.. untuk kak gee yg zero shopping online ni, mampu menatap ajer laaa.. =)

    ReplyDelete
  4. Menarik.. saya pun suka shopping online.. Thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
  5. wah..menariknya..len kali bleh try ni kalau nak shopping online..thanx sharing amy cayang *_^

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.