Friday, May 15, 2015

5 Produk Memikat Hati di Rakuten Malaysia
5:11:00 PM

5 Produk Memikat Hati di Rakuten Malaysia

15 comments:

  1. Wow, brng pun murah2 gak.... All d best, Ade mase Cikna pun nak join gak LA....;-)

    ReplyDelete
  2. susah kak gee nak shopping online ni. takde kepuasan. huhu
    tapi tak semua orang mcm tu, lagipun kadang2 bila kurang masa kena juga shopping online.

    ReplyDelete
  3. Best of luck cayang.... kaksha sama macam kakgee... rasa tak puas bila shopping on9... kekadang dapat tak comfort dengan kita plak.. :)

    ReplyDelete
  4. Menarik tawaran Rakuten nie... Good luck Amy ^-^

    ReplyDelete
  5. Menarik tawaran Rakuten nie... Good luck Amy ^-^

    ReplyDelete
  6. wowww.. nak join jugak bolehhh? heheh

    ReplyDelete
  7. good luck dear! cantiknya but tu!

    ReplyDelete
  8. wahhh baru tahu rakuten ada jual produk dari klairs...amy, produk klairs ni bgus, dia popular sgt dekat korea....akk selalu search cari produk kecantikan dari korea :D hihihi happy shopping2 online yer :D btw kita geng, akk kaki shopping online jugak :D senang, xyah jalan sakit2 kaki :D

    ReplyDelete
  9. gook luck...jam dan high heel tu menggoda

    ReplyDelete
  10. kk eny pun join nii!!! good luck!

    ReplyDelete
  11. yeah!!!!!!!!!!!!!!amy menanggg....

    ReplyDelete
  12. Entry memang meletop..memang layak menang :) Tahniah AMy :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.