Aku The Invisible Girl

 The Invisible Girl

7:54 p.m
rumah
...

assalamualaikum and hello lads!

http://38.media.tumblr.com/tumblr_mczi6eDL4J1rsiemwo1_500.gif



before aku cerita dengan lebih lanjut, aku nak tanya. dekat sini, masa sekolah dulu, siapa yang popular? siapa pula yang suka mendiamkan diri je? siapa rasa dia tak exist langsung? mana satu korang punya?

aku? aku adalah salah seorang invisible girl dekat sekolah dulu. hehehe. kenapa invisible? aku boleh menghilangkan diri? no.. cuma ramai orang tak perasan kehadiran aku ni. hahahaha. aku lebih suka buat kerja seorang diri. tapi hakikatnya aku tak biasa bersendirian. aku kena ada teman.

credit to galleryhip.com

bukan mudah untuk tonjolkan diri ni. aku tak suka tonjolkan diri. i know my limits.

kadang-kadang rasa seronok bila jadi invisible ni. orang malas nak tahu pasal kita, orang malas nak cari kesalahan kita, orang tak sedar pun kita ni ada sebenarnya dekat situ.

tapi kadang-kadang rasa sedih juga. kadang-kadang bila aku jalan dengan kawan aku, budak-budak lelaki ni lebih nampak dia. tahulah dia lawa kan. hahahaha. makan hati aku. bukan nak hadap sangat perhatian dari diorang semua tu, tapi kadang-kadang perempuan ni kan. hati cepat je terusik dengan something.

okay tu je. masih dalam mood sedih. tak tahu nak cerita apa.

adios~
 
 
 
post signature

Share:

11 comments

  1. Hihi... Kaksha pernah jadi perhatian sebab benda tak sepatutnya... aset besar badan kecik sebab masa tu badan kaksha sihat... sekarang sekepeng je.. dah takde la jadi perhatian melainkan suami kaksha je.... hihi

    ReplyDelete
  2. kak ana dedulu masa skolah x femes mana pun.
    buat hal sendiri je. p skolah -- balik skolah. hahaha

    ReplyDelete
  3. biasa-biasa je..ada kawan-kawan,tapi takdelah popular..survive la 5 tahun tu dengan tenang..

    jangan sedih-sedih ye dear ;) ada kawan-kawan yang sayang kita..tk ramai takpe, janji ada,

    ReplyDelete
  4. Pernah satu masa zaman sekolah dulu saya suka menghilangkan diri.. suka ponteng huhu..

    Jngn kisah sgt soal kawan ni, biar sedikit tapi kawan2 tu sahabat yg sebenar drp ramai tapi hanya teman ketawa shj.. Susah sebenarnya klu jadi perhatian ni.. :)

    ReplyDelete

  5. perghh..hati terusik,patutlah tulis novel.

    ReplyDelete
  6. Saya dari dulu sampai sekarang adalah invisible girl.

    ReplyDelete
  7. Dulu? Malas nak ingat dah buat sakit hati je. Huhu

    ReplyDelete
  8. best juga bila org trtanya tanya siapakah kita ni.. huhu

    ReplyDelete
  9. jangan sedih amy jadi orang yang invisible....sebabkan, kalau katakanlah amy ni xinvisible, i mean, semua orang pay attention kat amy kan...mesti nak jalan2 kat luar tak best, nak buat pape pon xbestkan... semua benda nnt orang perhatikan, macam artis...mesti xbest hidup kita bila terlalu banyak attention kan....hehehehe :D so feel good about your self tau!

    akk dulu kt sekolah x invi pon....budak lelaki ejek2 akk selalu....tpi akk memang jenis pekak telinga...akk buat xtau jer, yang penting masa tuh, akk pikir, akk nak score SPM...apa yg org kata tak penting... semua orang yang ejek akk masa sekolah tak kemana pon sekarang... heheheheh just bare with it amy... life goes on, and it just gets better everyday...insyaallah kalau invi arini, esok2 x invi dah ke kan :D cheer up yer :D

    ReplyDelete
  10. Hahahaha... Kak Amy nak perhatian lelaki ya? Hehe... Tapi, seriusly.. Along pun lebih kirang je mcm KAk Amy zamn sklh dulu... INVISILBLE versi lelaki...hehe

    ReplyDelete
  11. akak lagi parah... popular pun tak, invisible pun tak... tengah-tengah je...!! sedihhh duhh... :p


    hahahahahaa.... :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.