Saturday, May 9, 2015

Judge Me, I'm Evil
2:29:00 PM

Judge Me, I'm Evil

14 comments:

  1. Tak suka nak jugde orang huhu..hal lampau dia tak perlu kita nk ambik tahu..

    ReplyDelete
  2. tak elok judge orang ni...sebab kita tak tau apa dia dah lalui.huhuhu

    kim salam kat Scha ye..

    ReplyDelete
  3. betul lah tu. tak perlu rasanya nak judge seseorg even kisah silam dia buruk. kita kena lebih memahami mereka dan dorong ke arah kebaikan. I've experience about this kind of thing. happy sbb dia dah berubah jadi baik. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  4. As a human, tak fair untuk kita judge seseorang based on their past. Tapi, itu yang selalu orang kita buat kan? Huhu. Sabarlah. Allah bersama orang-orang yang sabar :)

    ReplyDelete
  5. sebab namanya MANUSIA. tu sbb suka judge org.

    ReplyDelete
  6. baik-baik pergi jump street tu. hati2 melompat ye amy hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya g jenjalan. hehehe.
    memang perangai manusia suka judge org, bezanya, dorang judge dlm hati atau judge depan2. :)

    ReplyDelete
  8. Saya cukup menyampah dgn org seperti ini hhmmm...

    ReplyDelete
  9. Tak suka dengan orang yang sesuka hati je nak judge orang.

    ReplyDelete
  10. tak pi lagi jump streat, macam best je.. one day akan sampai jugak nanti..insyaAllah.

    erk..pasal kejahatan/kebaikan...mungkin kisah silam ada betulnya. kena fahami kalau ada peluang untuk memahami seseorang.

    ReplyDelete
  11. bercakap soal judge and perfection, mengingatkan kak gee pada aktres hollywood kesukaan kak gee; kristen stewart. she is definitely a woman on herself. tak peduli apa orang cakap. paling penting, dia tak biarkan kesilapan silam menentukan hidup dia. walau apa pun orang cakap, dia masih utuh. mungkin kebencian orang ramai terhadap diri dia menjadikan dia kuat semangat utk melawan semula dengan cara; rise and shine. i'm not perfect, i make mistake and i know.

    suka dgn prinsip dia. ^_^

    ReplyDelete
  12. tak suka dengan orang yang suka judge tanpa usul periksa..

    ReplyDelete
  13. pepatah-dont judge a book by its cover

    #naktunjukkctahupepatahomputihje hahaha

    ReplyDelete
  14. kenal hati budi dulu baru judge kan

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.