Monday, May 4, 2015

Majlis Sukaneka Sekolah Rendah
5:46:00 PM

Majlis Sukaneka Sekolah Rendah

35 comments:

  1. seronoknyaa tengok bebudak bersukan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok seronok la.. hehe. kalau nak main sekali malas tu

      Delete
  2. Dulu masa sekolah rendah dan menengah memang ini la acara yang di tunggu2...memang meriah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep betul kak SA. memang meriah sungguh. hahahhaha.

      Delete
  3. samalah macam kak Sal kau..tak bersukan sangat.biasa hari Sukan ni suka acara hias-hias khemah macam ni je.pas tu dok ke hulu ke hilir.hehe.

    by the way, awesome pics!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahhaa... saya langsung x datang.ops~

      Delete
  4. Fuhh mesti best kan..teringat zaman sekolah rendah dulu..time lawan rumah2 sukan mmg best hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa. tu lah kak Lya. tapi saya jarang p sangat. melainkan ada lari2..

      Delete
  5. dulu2 sy tak suka hari sukan, tapi bila dah besar ni, I prefer sports > academic. Sobssss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, bagus la tu.. menyihatkan tubuh badan.hehe. asal x lupa pada peljaran..

      Delete
  6. Akak dulu time hari sukan jer confirm ponteng.. =P

    ReplyDelete
  7. saesekali layan sukan budak sekolah..pong best jugak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! lagi2 kalau anak sendiri nanti. kalau boleh nak jadi pom pom girl. hehehe

      Delete
  8. acara paling best masa sekolah rendah..banyak hadiah dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. macam-macam sungguhlah dapat

      Delete
  9. time sukan paling best, melompat sana sini..haa kecoh kan main I klu time sukan.. rindu lah time sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe... kita x berapa sangat sukan ni. tapi syok la tengok orang main

      Delete
  10. Dah tua-tua ni syoklag tengok bebudak main sukaneka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. kan kak Farrah. tapi saya tetap xkan join. hehehe

      Delete
  11. Aktiviti sukan mcm ni mmg seronok.. saya paling suka tengok olahraga berlari.. seronok tengok bebudak pecut hehee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.... pecut sampai x ingat dunia tu kadang2.. laju bebenor.

      Delete
  12. Dah lama tak pergi sukaneka macam ni. Adik-beradik semua dah besar-besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... ni pun adik last. lepas tu xde dah. kena tnggu anak pula. ops~

      Delete
  13. kak ana pun kalo time sukan mmg tak join sukan2 ni smua. part kawad je akak join pastu part jadi tukang sorak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, kawad kak Ana join? cool gilosss. hahaha. saya mmg confirm xnak join.

      Delete
  14. Dah lama tak bersukaneka nie... Zumal suka tengok dari join. Hehe ^^

    ReplyDelete
  15. Hari Sukan la paling Cik Mimie suka time skolah dulu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe.. cik Mimie mesti aktif sukan kan.. ^^

      Delete
  16. seronok sukaneka sekolah rendah ni kan..banyak aktiviti menarik..

    ReplyDelete
  17. Lagu gelek2 mesti best. Ni asyik2 lagu Frozen dok main2 nak bersenam. Dah hilang taring. Kes berlaku di sekolah adik. Kat Jusco KL pon ada pertandingan menari pon pakai lagu ni. Takde semangat 1Malaysia langsung!

    Btw, bestnye kalau dapat main bubble tu!! ^_^

    #sayabukanpenyokongtegarnajibtapisayasokongsemangatkekitaanmalaysia
    #huhuhu

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.