Monday, May 18, 2015

Makeup Does Not Kill Face
2:58:00 PM

Makeup Does Not Kill Face

24 comments:

  1. lepas ni dah boleh makeup cantik...hihi

    ReplyDelete
  2. jangan terpedaya dengan kata-kata jurujual..heheheheheheehheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan terpedaya dengan kata-kata abg fr. hehehehehehehehehehehehhee

      Delete
  3. kiranya sis JM bermakeup wlaupun hanya calit face powder :-)

    ReplyDelete
  4. i just need a lipstick!! hahaahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana pulak : i just need a lipbalm! lain2 mmg x pandai kakaka

      Delete
    2. kc pulak hanya guna air liur utk basahkan bibir hahahahaha

      Delete
    3. KC....!! tak elok la guna air liur... bibir akan jadi lebih kering tau....!!
      pergi beli lipbalm...... hahahahaaa... :)

      *ala-ala garang*

      Delete
  5. Kagum dengan orang yang boleh make up properly ni.

    ReplyDelete
  6. bestnya... baca dari cini pon tau talk tu best... tq sharing.. pasni boleh dah make up cantik2.. hiiii

    done follow..

    jom join sama http://ridmasrm.blogspot.com/2015/05/tangkap-gambar-like-post-dan-share.html

    ReplyDelete
  7. make up simple, bedak, lipbalm n sedikit calitan celak.. dah.. hehe

    ReplyDelete
  8. selalu pakai lipbalm je cik amy, itupun dikira mekap juga kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ! mmg natural beauty pakai lipbalm je

      Delete
    2. haruslah cikgu.. hehehehe

      Delete
  9. Make up ni klu simple2 menariklah.. klu terlalu tebal dan tak sesuai dgn orgnya boleh jadi menakutkan huhu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kk, kalau tebal sgt mmg menakutkan ;)

      Delete
    2. betul2. nanti daripada nak cantik, kalau over sgt, nampak tak cantik

      Delete
    3. Kalau tebal, terserempak malam2 kami lari... hehe, gurau aje Amy...

      Delete
  10. cn just makeup simple2 ke tempat keje, simple tp menarik tertarik..hehe

    ReplyDelete
  11. pakai toner,krim pencerah n tempek bedak jewwwwwww. done! hahahah

    ReplyDelete
  12. Dah 100 tahun yer Maybelline nie rupanya...

    ReplyDelete
  13. patut lah malaysian woman nampak sedih......??!!
    hahahahahahaa... adoiiyaaiiii...

    *sentap dalam hati*

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.