Officially amysyeera.com

Domain Baru Blog

 
10:22 a.m
rumah
tak sedap badan
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
alhamdulillah, berbekalkan (aduh x concetrate dengar kucing aku bersembang)... berbekalkan pertolongan dari bloggers EFG dan juga tutorial dari >> Rahim Along << dan juga >> Wayne Harraz <<, siap juga akhirnya segala benda pasal domain blog ni. it's going to test your patience a lot. but it's worth it.
 
jenuh juga fikir nak tukar domain apa. itupun tanya bloggers EFG. aku ni dah ler indecisive. lepas dah fikir masak-masak, aku pilih amysyeera.com . amacam, okay tak kawan-kawan yang rajin singgah blog aku ni? hahaha. kak Farrah, kak Wana, kak CT, cik Mimie, kak Gee, Farah, Nanad, kaksha, kak Sal, abang Khir Khalid, Zumal and lain-lain lagi. okay tak okay tak domain baru ni? hahahhaha. ramai aku tanya ni ha. 
 
kalau x okay, macam boleh tukar je. lols~
 
itu je nak cakap. tapi complicated juga nak buat sebenarnya. awal-awal dah okay, laju je. bab nak gatal tangan buat sendiri yang jadi overstressed tu. sampai terkasar bahasa aku dekat orang yang membaca TG malam tadi. sorry sangat sangat eh. i didn't mean it at all. maybe sebab dah banyak tengok cerita crimes, aku main cakap je macam tu. 
 
adios~  
post signature

Share:

33 comments

  1. Alhamdulillah tahniah kerana telah beralih domain...

    ReplyDelete
  2. wahhh domain baru. tahniah amy!
    kenape tak buat amy-j dot com? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak ana. hehehehe... dah fikir dah, tapi xpela, pakai amysyeera je.

      Delete
    2. amysyeera pun ok dah. kiut miut bunyiknye haaa hehe

      Delete
  3. tahniah dah tukar domain.
    p/s: kurangkan tgk cite crimes..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehehe.... baik kak mai :P

      Delete
  4. ok je nama amysyeera.com tak payah tukar dah.tahniah!dh bertambah maju

    ReplyDelete
  5. tahniah amy... tak weird dah lepas nie.. hehe...
    efg banyak membantu mia juga...
    -love efg-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehe... kan, banyak sangat membantu. :)

      Delete
  6. Tahniah amy.. akhirnya selesai dengan aman hihi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehehe... alhamdulillah. thank you kak ana.

      Delete
  7. ada gak tanya kawan2 pasal kelebihan .com compare to blogspot dan bagaimana nk tukar tapi x de respond huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... okay ja pakai .com ni.. baru orang nampak kita ni ada nama tersendiri. x pakai blogspot dah. lagipun panjang kalau pakai blogspot pnya url kan

      Delete
  8. Okay je amysyeera.com ni. Senang juga nak ingat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju ngan Farah. Senang nak ingat :)

      Delete
  9. Yg penting, nama yg dipilih menggambarkan identiti pemilik blog dan content blog tersebut. Pada kak gee, nama yg dipilih oleh cik Amy 100% okay. Branding tu yg penting.

    ReplyDelete
  10. Wahh.. ok sgtlah tu Amy.. tahniah.. semoga bertambah bersemangat berblog & terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  11. tahniah amy ! semoga lebih berjaya dalam dunia blogging

    ReplyDelete
  12. mana amy weirdo saya? pulangkan balikkkkkkkk! *meroyan

    ReplyDelete
  13. Memang ok la tu namanya... Bila agaknya Zumal nak ada domain.com gak nie macam Amy...

    ReplyDelete
  14. memang sentap sebab Amy berkasar bahasa pada malam kejadian....
    sila pujuk dengan belanja akak dinner......!!

    *ehhh... belanja gambar Aditya Roy pun takpe.. diterima juga.. ehemmmm... ;)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.