Selsema

Selsema kerana Menangis

 4:11 p.m
rumah
tak sedap badan

https://andradaprd.files.wordpress.com/2014/03/sick1.png

assalamualaikum and hello lads!



apa khabar semua? aku harap semuanya sihat je. aku tak berapa nak sihat sikit.

tapi dari apa aku dengar, ramai juga tak berapa sihat kan. musim sakit dah datang. boleh pula sakit pun ada musim. virus kot. tapi aku tak sure aku sakit sebab apa, dari mana puncanya.

tapi aku ingat lepas aku menangis gila-gila satu malam tu, aku terus rasa sakit hidung. ada tak sesiapa pernah kena macam ni? menangis lepas tu selsema?

kenapa aku menangis? sebab tengok cerita Hindustan. hahahahahahahahahaha. over pula aku menangis. adoi. sampai bengkak mata.

okay,sebelum lebih banyak aku merepek. nak minta diri dulu. esok maybe aku tak on9. ada kenduri. and aku tak ada internet. maybe la.. ahad pula balik Uniten. waaaa..malasnyaaaaaa.

adios~
 
post signature

Share:

16 comments

  1. ceh...nangis sbb hindustan rupanya....KG dulu nangis tengok drama korea...masa bebujang...klu bukan pasal drama korea...mesti pasal cerita novel yg di baca

    ReplyDelete
  2. akak pun rasa mcm tak sihat jer...darimpagi tadi tekak rasa pedih jer...mcm nak selesema pun ado...esok byk giler event yg nak kena pilih yg mana nak p..

    ReplyDelete
  3. hindustan mmg pandai bg kita nangis

    ReplyDelete
  4. adehlah cik mek molek.. apa lah nak nangis tgk cerita..hahaha.. cerita apa tgk?..

    ReplyDelete
  5. cerita apa yang sedih sangat tu amy, ceritakan sikit cerita apa

    ReplyDelete
  6. erm, tak pernah la pulak menangis sampai selsema..tapi kalau menangis sebab putus cinta, sakit jugaklah..tapi sakit hati.hehe

    get well soon dear ;)

    ReplyDelete
  7. pergh over sanggaaatt nangis tgk hindustan lpstu selsema adoiii ahha. take care my dear sis. get well soon. muah! #sosweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. mcm KC tgk movie korea lah kan... nangis2.. pas tu senyum sorang2.. pas tu gelak2 pulak... lagi haru tu... kikikikikiiii.... :p

      Delete
  8. hindustan. hmmm.. dah lama tak tengok. selalu tengok jiran bgaduh je rasa nak nages.

    ReplyDelete
  9. tengok cite apa tu amy sampai nangis sampai selsema? hehe. selamat pergi kenduri :)

    ReplyDelete
  10. Tu selsema kena jangkitan pelakon hindustan tu hehee.. :D

    ReplyDelete
  11. Filem SRK ke? Kemain sampai menangis. Sampai selesema.. HAK3..
    Memang sekarang musim demam kan, kat sini segerombolan terkena virus.

    ReplyDelete
  12. tak pernah tgk movie samapi teresak2 lagi setakat ni..stakat mata merah tu pernah la..ahahaha..
    sorry ,skarang dah jarang nak online n blogging.. parah2..
    eh..tp kita ada twitter tau..! @Naliena92 ;)

    ReplyDelete
  13. tak pernah tgk movie samapi teresak2 lagi setakat ni..stakat mata merah tu pernah la..ahahaha..
    sorry ,skarang dah jarang nak online n blogging.. parah2..
    eh..tp kita ada twitter tau..! @Naliena92 ;)

    ReplyDelete
  14. kak ana ni pon kalo tengok citer hindustan tambah pulak kalo emosi tgh huru hara, sure nanges sampai bengkak2 mata. pastu besok p keje, mmber ofis tanya ko kenape ana? hahaha

    ReplyDelete
  15. akak pun kalau termenangis (tal sengaja) mesti esoknya selsema haahahahaha knp eh

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.