Set Kurus Terbaik
Pastinya Hari Raya nanti, ramai yang teringin kurus untuk bergaya bersama baju raya terbaik masing-masing. Sebagai wanita, spare part di bahagian perut, lengan dan peha amat membimbangkan jiwa dan raga. Walaupun berpuasa cukup sebulan, namun lemak-lemak degil amat sukar dibuang. Di sini CN nak berkongsi bersama anda Set Kurus Terbaik hanya dari Shaklee dengan bajet yang rendah dan mampu milik.
Dengan Set Kurus Terbaik ini, anda bukan sahaja boleh selim melim di pagi raya, malah bertenaga sepanjang berpuasa. Tiada lagi muka lesu dan lembik ke tempat kerja kerana berpuasa. Bonus untuk ibu menyusu, bukan sahaja dapat kurus, malah susu badan bertambah-tambah dan pekat !
Cuma perlu diingatkan, jika anda mengambil Set Kurus Terbaik ini, pastikan anda minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memudahkan suplemen tersebut menjalankan tugasnya dengan mudah dan lancar. Tanpa air, siapalah suplemen yang berderet-deret ini.
Keberkesanan sesuatu suplemen juga bergantung kepada tahap kekonsistenan pengambilan suplemen tersebut. Jika anda skip pengambilan suplemen dan makan ikut suka hati, jangan mimpilah nak dapat badan selim melim macam Fazura tu ! Semua itu perlu usaha dan kekonsistenan ye.
Berminat untuk dapatkan Set Kurus Terbaik ini ? Hanya hubungi nombor di bawah atau anda boleh terus membeli belah di SINI>>>
=========================================================================================
Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:
SMS/whatsapp : 017-4992305
E-SELL : Beli secara online disini
=========================================================================================
TESTIMONI SET SLIMMING
=======================================================================================

shaklee memang poweer :D
ReplyDeletepower gilos! kak nani ade beli ke?
DeleteShaklee mmg power! Kena cuba dulu baru taw
DeleteNani dah try eh?
DeleteMinta maaf saya tak boleh nak cuba. Badan memang dah kurus. Ada produk menggemukkan tak
Deletekak amy bila nak belanja kc? haha
ReplyDeleteBelanja saya sekali
DeleteThanks amy for review..muah ciked!
ReplyDeleteSama-sama
DeleteCik Amy pengguna Shaklee juga ke?
ReplyDeleteJawab cik amy
Deleteye, saya pengguna Shaklee tapi x consistent. hehe. sebab banyak sangat pil nak kena telan selain shaklee
DeleteBoleh la nak kurus kalau camni...
ReplyDeleteboleh tahan ke Zumal tak mkn nasi?
Deletebetul tu..klaua nak kurus jgn mkan nasi...TAPI tak dapat nasi sehari menggigil...camna nk kurus huhuhu
ReplyDeleteBetul tu sis JM saya pun... Kalau tak kena sehari hui susah tu
DeleteaRz makan nasi byk pun no hal ..metabalisme tinggi
DeleteTerbaik buat mereka yg ingin kurus.. shaklee mmg jenama yg dipercayai.. :)
ReplyDeletedulu dapat tahan gak tak makan nasi.. tapi bila dah duduk rumah ni, macam payah sikit. hmmm
ReplyDeletesame to sis JM...asyik masuk dapur je
DeleteIngt nk crte pasal diet Atkins......?
ReplyDeletesayang lemak ^.^ hahaha
ReplyDeleteorang asyik duk panggil keding je ni . ckuplah dengan skarang ni . huhuuu
ReplyDelete