Cara Kurus Terbaik Tanpa Makan Nasi

Set Kurus Terbaik

Set Kurus Terbaik


Pastinya Hari Raya nanti, ramai yang teringin kurus untuk bergaya bersama baju raya terbaik masing-masing. Sebagai wanita, spare part di bahagian perut, lengan dan peha amat membimbangkan jiwa dan raga. Walaupun berpuasa cukup sebulan, namun lemak-lemak degil amat sukar dibuang. Di sini CN nak berkongsi bersama anda Set Kurus Terbaik hanya dari Shaklee dengan bajet yang rendah dan mampu milik.

Dengan Set Kurus Terbaik ini, anda bukan sahaja boleh selim melim di pagi raya, malah bertenaga sepanjang berpuasa. Tiada lagi muka lesu dan lembik ke tempat kerja kerana berpuasa. Bonus untuk ibu menyusu, bukan sahaja dapat kurus, malah susu badan bertambah-tambah dan pekat ! 

Set Kurus Terbaik


Cuma perlu diingatkan, jika anda mengambil Set Kurus Terbaik ini, pastikan anda minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memudahkan suplemen tersebut menjalankan tugasnya dengan mudah dan lancar. Tanpa air, siapalah suplemen yang berderet-deret ini. 

Keberkesanan sesuatu suplemen juga bergantung kepada tahap kekonsistenan pengambilan suplemen tersebut. Jika anda skip pengambilan suplemen dan makan ikut suka hati, jangan mimpilah nak dapat badan selim melim macam Fazura tu ! Semua itu perlu usaha dan kekonsistenan ye. 


Berminat untuk dapatkan Set Kurus Terbaik ini ? Hanya hubungi nombor di bawah atau anda boleh terus membeli belah di SINI>>>



=========================================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305

=========================================================================================


TESTIMONI SET SLIMMING


Set Kurus Terbaik


=======================================================================================

Set Kurus Terbaik


=======================================================================================

Set Kurus Terbaik



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


post signature

Share:

23 comments

  1. Replies
    1. power gilos! kak nani ade beli ke?

      Delete
    2. Shaklee mmg power! Kena cuba dulu baru taw

      Delete
    3. Minta maaf saya tak boleh nak cuba. Badan memang dah kurus. Ada produk menggemukkan tak

      Delete
  2. kak amy bila nak belanja kc? haha

    ReplyDelete
  3. Thanks amy for review..muah ciked!

    ReplyDelete
  4. Cik Amy pengguna Shaklee juga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, saya pengguna Shaklee tapi x consistent. hehe. sebab banyak sangat pil nak kena telan selain shaklee

      Delete
  5. Boleh la nak kurus kalau camni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan ke Zumal tak mkn nasi?

      Delete
  6. betul tu..klaua nak kurus jgn mkan nasi...TAPI tak dapat nasi sehari menggigil...camna nk kurus huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis JM saya pun... Kalau tak kena sehari hui susah tu

      Delete
    2. aRz makan nasi byk pun no hal ..metabalisme tinggi

      Delete
  7. Terbaik buat mereka yg ingin kurus.. shaklee mmg jenama yg dipercayai.. :)

    ReplyDelete
  8. dulu dapat tahan gak tak makan nasi.. tapi bila dah duduk rumah ni, macam payah sikit. hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. same to sis JM...asyik masuk dapur je

      Delete
  9. Ingt nk crte pasal diet Atkins......?

    ReplyDelete
  10. orang asyik duk panggil keding je ni . ckuplah dengan skarang ni . huhuuu

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.