Wednesday, May 27, 2015

Tak Kusangka Cinta Itu Ada
4:11:00 PM

Tak Kusangka Cinta Itu Ada

14 comments:

  1. Cinta sebenar dah ada tak?
    #clickclicknuffnang

    ReplyDelete
  2. itulah yg dinamakan jodoh (merujuk kpd cerita kaunselor cik amy tu)... hew hew hew..

    ReplyDelete
  3. Bak kata Ustaz Kazim.. Kalau dah jodoh... k.yoorin pon tak sangka dah kawin and suami akak ni BFF exboipren.. hahaha.. nasib la kan.. nak pertikaikan pon tak boleh..nama pon jodoh...

    ReplyDelete
  4. Hahahah. budak budak dah pandai cakap pasal kawen kawen :P

    ReplyDelete
  5. amy, akk setuju sangat...cinta ni happen dalam keadaan paling kita tak expect sekali kan... btw, yang orang obesiti tuh, dapat pakwe hensem gilor222 tuh, pendapat akk camnie...kita jangan judge orang luaran dia xcantek kan....sebab sebenarnya dalam dunia ni, ada ramai orang yang cari perempuan berhati baik...xkesahlah dia xcantek, tapi sebab hati dia baik, lelaki pon boleh fall in love...suke giler2....gtuhlah pendaat akk :D hehehehehe

    ReplyDelete
  6. alololo...

    amy, aku yang naif dan tak gah macam org lain pun ada orang minat,
    betul aku tak boleh brain tahu tak.

    ReplyDelete
  7. dulu lah...dulu ...(merujuk kepada komen sebelum)

    ReplyDelete
  8. Macam Cik Mimie.. last2, dengan kawan sekolah sendiri...hahaha..time skolah pnya la x pernah bercakap apa..hari ini..ari2 gaduh..hahaha..amik kau!

    ReplyDelete
  9. amboiii..amboiii nak bagitahu dia ramai peminat ler tu...

    *lalalalalalaaa...*

    ReplyDelete
  10. hahaha...soal jodoh kan, mana tahu.kot-kot kahwin ngan kawan baik sendiri ke..

    bahaya ni akak ramai bff lelaki..hihi

    ReplyDelete
  11. JODOH. takpe Amy. jodoh kita, kita tak tau. cuma tu la, mcm kak ana skang ni, keep on improving my ownself je lah. dan berdoa semoga dipertemukan dgn jodoh yg baik :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.