Terima Kasih Kak Farrah MF

5:45 p.m
rumah
layan Hawaii Five-0
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
tadi, dapat surat dari posmen. tengok tulisan macam dah kenal. tulisan lawa, kemas. tapi takut salah orang pulakan. hehe.
 
buka je, tengok dapat ni. hahaha. memang betul. dapat hadiah dari Kak Farrah MF. thank you so much :)
 

tersimpan kemas (well, not kemas sangat pun) di dalam kotak memori

 
 
tak kenal kak Farrah lagi? ha, p terjah blog dia cepat-cepat. lagi-lagi kalau nak try resepi baru yang unik. and nak belajar kraftangan. kak Farrah lah orangnya. hehe.

 
 
 
 
post signature

Share:

22 comments

  1. wahhh... best nya dapat cardmaking kit.....!!
    akak dah lama tinggalkan hobi buat2 card sendiri ni.... jom Amy sama2 buat... :)

    *btw..suka style blog Amy yg baru... nampak ada ummmpppphhh.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. best kan! oh, akak pun buat juga ke? nice. saya x reti nak buat card2 ni. x kreatif. hehehehe...


      thank you kak Ain :)

      Delete
  2. untunglah haaa.. tahniah cik amy. sempat singgah sebentar kat entri yg dimaksudkan cik amy.
    sedih ceritanya. betullah orang kata, setiap kesusahan yg dialami tu ada hikmahnya..
    semoga cik amy sekeluarga bahagia dan berada dlm lindunganNya. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee.. thanks kak Gee. in shaa ALLAH aamiin. dah x ingat pun pasal entri komen tu. hehe

      Delete
  3. waaaa, bestnyaaaa..tahniah amy..cantikkan hasil kraf kak farrah..memang kagum dengan semua hasil yang kak farrah buat..semua cantik2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. thanks kak Wana. kan! kagum sangat sangat. jelesnya sobs... jeles juga ngan kak wana pandai wat kek.

      Delete
  4. psstt amy..kak wana tag amy ya,
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah Amy, cantik hadiahnya...

    ReplyDelete
  6. wowww..tahniah.
    btw, kat kotak tu amy lukis sendiri ke? cantiknyaaaa.. lukiskan untuk kita please... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehehhe. xdelah, best friend kita yang buatkan. budak archi, mmg kreatif la orangnya. heheheheh

      Delete
  7. KakFarrah mmg kreatif.. tiba2 I pun berjangkit..apa saja tutorial semua rasa nak tiru.. hehe..
    tahniah Amy..
    Sukalah kan dapat hadiah..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. yep, wah sampai berjangkit tu. cool! hahaha. suka suka :D

      Delete
  8. Awwwwww, comelnya hadiah yang kak Farrah bagi :)

    ReplyDelete
  9. Wahh bestnya.. tahniah Amy.. :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. iye :) kak JM pun sama, rajin kasi hadiah. hehe

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.