Winner of SPY TRAINING BOOT CAMP

2:17 p.m
rumah
kemas dapur. yeah. ada dapur baru :D
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
apa khabar semua? best tak bekerja harini? ops. selamat bekerja kepada semua ya. 
 
alhamdulillah, masa duk scrolling Facebook, jumpa satu status pasal pemenang SPY Training Boot Camp Contest. alkisahnya aku saje join. kot-kotlah ada rezeki, boleh pergi main kan. main dekat mana tu? depat Jump Street KL. 
 
credit to vickiikatz.blogspot.com
credit to says.com
 
ha, pernah dengar tak? meh aku tunjuk serba sedikit gambar dia. since aku tak pergi lagi ke sana. 
 
banyak rupanya aktiviti dia. aku ingatkan kerja dia lompat je. almaklumlah, Jump Street. hahaha. Dodgeball, Jump Aerobics, Jump Club dan Jump School. tapi disebabkan kami akan pergi pada hari Ahad, so maybe akan buat jump Cardio sahaja. entah ler. suka hati je. ahahha.  
 
 

okay tu je nak cerita. nak p makan. laparrrr~ 

untuk makluman lanjut, boleh layari >> Jump Street Asia <<
 
 
post signature

Share:

14 comments

  1. pheww, banyk aktiviti menarik kat situ

    ReplyDelete
  2. selamat berlompatlah pegi nanti..hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Amy! Enjoy urself there!

    ReplyDelete
  4. Best tu buat aktiviti fitness kat tmpt mcm tu.. menarik.. :)

    ReplyDelete
  5. huiiiii tudia mcm sempoi je ni Amy! :)

    ReplyDelete
  6. Rasa teringin nak pergi Jump Street tu ^^

    ReplyDelete
  7. Wah, tahniah Amy :) bebaik lompat tu..hehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.