1'st Giveaway by Murni Alysa

1st Giveaway by Murni Alysa



http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html
Syarat2 nak join giveaway ni mudah jer ...
  • Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana....
  • Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(tak mau tag pon tak ape)
  • Copy banner dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link anda di bahagian komen
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm
tag: 

post signature

Share:

6 comments

  1. GA lagi..meriah ray aamy tahun ni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete
  3. rajinnyaa join goveaway.. good luck amy!!

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.