Saturday, June 27, 2015

#Cabaran20Hari Erti Puasa Pada Aku
12:01:00 AM

#Cabaran20Hari Erti Puasa Pada Aku

9 comments:

  1. Bnyak pahala bulan ramadhan. mase ni la nak tambah pahala yg sikit pada bulan lain kan .

    ReplyDelete
  2. 👍
    Tahniah selesai cabaran pertama!
    Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  3. Saya bukan budak-budak tapi memang one of many reasons why I like Ramadhan is my family dapat makan sama-sama satu meja. Bukan senang untuk kami nak cari masa makan sama-sama.

    But now, makan sorang-sorang la. hehe.

    ReplyDelete
  4. Erti puasa sebenar. Perkongsian yang baik dan cabaran hari pertama

    ReplyDelete
  5. Semoga ramdhan kali ini mmberi seribu pengertian kpd kita semua...hihih

    Pssstt..bila nak emelkan alamat kt kita...kita tggu tau...hehehehehe

    ReplyDelete
  6. bulan untuk mengumpul pahala, sebab tak tahu Ramadhan akan datang kita still ada ke dah be gone.huhu

    ReplyDelete
  7. ya, excited seperti nak berjumpa dengan orang tercinta..
    sweet sangat perumpamaan tu... :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.