Wednesday, June 3, 2015

Kenapa Mandi Air Sejuk Lebih Menyihatkan Tubuh Badan?
10:00:00 AM

Kenapa Mandi Air Sejuk Lebih Menyihatkan Tubuh Badan?

14 comments:

  1. aku di kalangan yg suka mandi air panas di waktu pagi yg sejuk,rasa taknak keluar bilik air

    ReplyDelete
  2. KG suka mndi air sejuk...kluboleh nak keluarkn segala organ dalaman cuci satu2 dgn air sejuk...bru la segar bugar g keja

    ReplyDelete
  3. Bayi pon elok mandi air sejuk ni amy, untuk kuatkan tulang... tp bayi yg dah umur 6 bln keatas ler...

    ReplyDelete
  4. Air sejuk menyegarkan.. mmg best.. :D

    ReplyDelete
  5. takde pilihan pun sebab rumah takde water heater..tapi kalau g hotel ke, automatik masuk mode mengada-ngada nak mandi air panas..haha

    ReplyDelete
  6. Kalau kat Malaysia memang mandi air sejuk je sebab takde water heater. Tapi sejak duduk Canada ni selalu mandi air panas je sebab air sejuk kat sini sejuk sangat. Macam ais. Masa first time sampai tak tahu nak buka air panas macam mana, mandi air sejuk. Habis ais terbentuk dekat rambut. Esoknya terus selsema dan demam. hahaha.

    ReplyDelete
  7. sy pon suka mndi air sejuk...xsuka pakai water heater...lepas mndi rasa segar bila guna air sejuk....bestttt

    ReplyDelete
  8. akak pun suka mandi air sejuk.. lagi sejuk lagi best.. lepas tu rasa freshhhhhhhhh

    ReplyDelete
  9. klu time pepanas mandi air sejuk mmg syiookkk..

    ReplyDelete
  10. Kalau mandi air panas, rasa macam melekit badan. Tak best! My Umie selalu sarankan akak-akak kak Gee utk mandikan bayi dorang dgn air sejuk. Menguatkan tulang katanya. ^_^

    ReplyDelete
  11. Kalau time hujan or sejuk giler pagi2 tu memang mndi air panas...hahaha..

    ReplyDelete
  12. cn mmg mandi air sejuk, elok tuk menguatkan tulang2 kita

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.