Menang ShopCoupons X Rakuten Blogger Contest

ShopCoupons X Rakuten Blogger Contest

assalamualaikum and hello lads!



okay, aku tahu benda ni dah lama berlalu. hahaha. adalah dalam 5 Jun lepas. tapi harini baru bersempatan nak update. sebab apartment tak ada internet pula tiba-tiba. haish. tension sungguh bila tak ada internet ni.


alkisahnya dulu ada try join ShopCoupons X Rakuten Blogger Contest ni. tapi macam tak berharap sangat. sebab dia punya contest besar-besaran kan. and ramai pula tu blogger famous yang join. rasa macam intimidated.

tapi disebabkan aku suka join contest, aku join lah juga. selebihnya berharap sahaja.

ini lah entri aku untuk ShopCoupons X Rakuten Blogger Contest dahulu.


and aku hampir terlupa pasal contest ni. sebab aku join banyak sangat contest. wakaka. tiba-tiba satu petang dapat emel yang aku adalah salah seorang pemenang. wahhhhh!!

happy giloss weyh. hahahahahaha. menang apa? dapat 100 points. so bolehlah beli apa-apa sahaja di Rakuten Malaysia dengan points yang akan kami dapat tu.

alhamdulillah. terima kasih. murah rezeki bulan ni :) shopping time!

adios~
 
post signature

Share:

10 comments

  1. Wah, bestnyer amy...
    Amy... ni blog baru akak (mamabiha) tau. Ada dua blog sekarang, blog yg lama tu pun still pakai lagi.

    http://hakciptaterpelihara.blogspot.com

    Meh follow ye haha :D

    ReplyDelete
  2. wah untungler amy jd salah seorg pmenang dlm contest ni, tahniah2 dah rezeki amy

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Amy! Selamat shopping!

    ReplyDelete
  4. tahniah semua pemenang. ramai yang saya kenali. dan ramai dari EFG tahniah warga EFG

    ReplyDelete
  5. Tahniah kerana terpilih sebagai pemenang :)

    ReplyDelete
  6. tahniah amy, murah rezeki, cn masuk gak, tapi bukan rezeki cn kat contest ni..;)

    ReplyDelete
  7. tahniah amy.. jom shopping hahahahhaha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.