Friday, June 5, 2015

Penyanyi di Sebalik Filem Hindustan Terkenal
1:36:00 AM

Penyanyi di Sebalik Filem Hindustan Terkenal

17 comments:

  1. merekalah yang mempunyai golden voice itu...

    ReplyDelete
  2. betul tu...kan bagus klu pelakon tu pandai menyanyi kan...tengok macam real je menyanyi..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan! priyanka chopra pandai juga nyanyi :D

      Delete
  3. Alamak, udit narayan takde ke? Suara lejen gak tu + peberet gitu, haha.. kalau zaman dulu2 aka zaman mak bapak kita, diorang minat sekali lata mangeshkar + mohd. rafi :D

    Dulu masa kecik2 penah tanya mak, kenapa semua pelakon hindustan sama je bila nyanyi.. pastu bila dah tau nama penyanyi2 asal, boleh konpius nama tu lelaki ke perempuan xD

    P/s: kemain kita taip panjang2, hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada! alamak, lupa lak nama dia. aiyark. legend juga kan! sedap sangat suara dia :DDDD

      lata Mangeshkar pun best. Madhuri Dixit banyak kali gak pkai suara dia. ada je banyak lagi kan. Atif Aslam, Shaan, KK, Himesh, Mithoon, ah ramai sangat! tapi ni je antara suara yang saya suka hehehe


      p/s: takpe. kita suka orang taip panjang2. hehehe

      Delete
  4. kumar sanu dan alka yagnik memang glamour zaman shah rukh khan tu.. memang semua pelakon menggunakan khidmat suara mereka nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. banyak sangat pkai suara diorang! x sedar pun semua artis pkai suara diorang. hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. jom! salah sebut, saya tembak dengan pistol air nanti eh,

      Delete
  6. Sama la...dulu saya pun ingat pelakon tu yang betul2 nyanyi lagu2 yang sedap tu....tapi penyanyi sebenar kita tak kenal pun sedangkan penyanyi sebenar antara penyumbang utama filem2 tu jadi top.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kan! rasa tertipu. hahahahaha. pndai diorang miming :D

      Delete
  7. cara depa wat mulut tu mcm depa nyanyi..patutlah suara shah rukh khan macam lain2 ja antara movie.. tapi kenyataan tu ya lah, bukan semua pelakon tu boleh nyanyi.. biasanya penyanyi tu boleh berlakon.. hehe

    ReplyDelete
  8. Wahh.. mmg ramai yg tak tau penyanyi2 yg sebenarnya kan.. saya pun baru kenal ni.. thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
  9. Okay, kak Gee kenal Sonu Nigam je dlm banyak-banyak nama di atas.
    Walaupun hati ni lebih cenderung kepada filem Hindi berbanding Korea/Holly/Malay/Others tapi bab-bab penyanyi ni memang failed nak ambil tahu. HEHE.
    Ada SRK menyanyi lagu sendiri. Cuba google.

    ReplyDelete
  10. Eh Amy? penyanyi legend Lata Mangeshkar xde ke? suara dia awesome apa..heheh..

    suara sonu nigam sebati dengan amir khan :) lagi2 cerita fanaa..best giler :)

    ReplyDelete
  11. cn tahu dorang miming jer, tapi tak kenal penyanyi sebenar ;)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.