Tuesday, June 9, 2015

Rumah Idaman Simple
4:09:00 PM

Rumah Idaman Simple

18 comments:

  1. Cik Mimie suka yg simple jugak..kalau boleh nk macam dalam tv tu..katil letak kat dinding...kalau nk tido baru tarik keluar..perabot semua..kira brg2 semua multi-purpose..ekekeke :)

    ReplyDelete
  2. Assalam Amy sayang..maaf sangat2 lama tak singgah sini..Bz akak mgalahkan PM..hehe..moga sihat selalu Amy dear!!! :)

    ReplyDelete
  3. Kak wana pun suka konsep yang simple macam ni.rasa nak buat bilik tdur katil kat dinding tu..^_^

    ReplyDelete
  4. AKAK NAK BILIK AKAK SEMUA WARNA PUTIHHH. TAPI DINDING JE WARNA PINKKK> HAHAHAH

    ReplyDelete
  5. Ya Allah... cantiknye! Nak dapur camtuuu... nak masak pon bersemangat aje tau Amy hihi :)

    ReplyDelete
  6. ni nampak macam professional benau,taste aku lebih kepada cozy,friendly and responsive, eh macam template plak

    ReplyDelete
  7. I love that theme..all white, natural lighting and sooo englishhh. LOveeeee~ haha

    ReplyDelete
  8. lawalahhhhhhhhhhhh >.< teringin nak ada rumah sendiri..

    ReplyDelete
  9. buat yang simple2 je, murah pun murah. hehe.. >.<

    ReplyDelete
  10. Segar je tengok dekorasi rumah tu.. biar simple tapi selesa kan.. :)

    ReplyDelete
  11. Akak pun suka yg simple tapi kena spacious. Tak suka barang byk berhimpit2 :)

    ReplyDelete
  12. wow! kak ana suka gak simple cenggitu. x sakit mata nengok hehe

    ReplyDelete
  13. cn paling tergoda dengan rumah redmummy, fuh ! merah mmg menggoda

    ReplyDelete
  14. yg penting dapur mesti lengkap dan cantik hahahahahha

    ReplyDelete
  15. kita suka rumah square tapi tengah2 ada taman yang open :D

    ReplyDelete
  16. Cantiknya..mudah2an murah rezeki utk dpt rumah idaman ..Aamiin

    http://preview.tinyurl.com/pzumjz5

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.