Rumah Idaman Simple

by - 4:09:00 PM

3:47 p.m
apartment
ada internet akhirnya

Konsep Rumah Simple


https://41.media.tumblr.com/8adc4f5cec89ef704b99c1b0a2c6d000/tumblr_noezi9kCoo1r6kaa9o4_1280.jpg

semua orang ada rumah idaman dia sendiri kan. aku pun mestilah ada. siapa tak ada. sejak umur berapa entah, dah pasang angan-angan jenis rumah macam mana nak buat. 

tapi dulu-dulu fikiran macam tak matang sangat. so macam-macam benda pelik bermain dalam fikiran. lama-lama sekarang ni aku fikir biarlah simple je design. tak nak serabut-serabut kan. 
 
https://40.media.tumblr.com/97cd074d3ce103abb2f9ed90eeb90e21/tumblr_noezi9kCoo1r6kaa9o7_1280.jpg 
https://41.media.tumblr.com/a5b798c34a9b9dc97af8004433fa159e/tumblr_noezi9kCoo1r6kaa9o3_1280.jpg
https://41.media.tumblr.com/a653ee4a887f51b857eb80bea55c6b1a/tumblr_noezi9kCoo1r6kaa9o2_1280.jpg 
https://40.media.tumblr.com/aa33e5044a3a58d0b20f73d5f4056d27/tumblr_noezi9kCoo1r6kaa9o6_400.jpg 
 
simple tak? hahahaha. minimalist. syoknya buat rumah konsep macam ni. tak payah pening kepala nak cat warna apa. korang punya rumah idaman macam mana pula? 


 
post signature

You May Also Like

18 comments

  1. Cik Mimie suka yg simple jugak..kalau boleh nk macam dalam tv tu..katil letak kat dinding...kalau nk tido baru tarik keluar..perabot semua..kira brg2 semua multi-purpose..ekekeke :)

    ReplyDelete
  2. Assalam Amy sayang..maaf sangat2 lama tak singgah sini..Bz akak mgalahkan PM..hehe..moga sihat selalu Amy dear!!! :)

    ReplyDelete
  3. Kak wana pun suka konsep yang simple macam ni.rasa nak buat bilik tdur katil kat dinding tu..^_^

    ReplyDelete
  4. AKAK NAK BILIK AKAK SEMUA WARNA PUTIHHH. TAPI DINDING JE WARNA PINKKK> HAHAHAH

    ReplyDelete
  5. Ya Allah... cantiknye! Nak dapur camtuuu... nak masak pon bersemangat aje tau Amy hihi :)

    ReplyDelete
  6. ni nampak macam professional benau,taste aku lebih kepada cozy,friendly and responsive, eh macam template plak

    ReplyDelete
  7. I love that theme..all white, natural lighting and sooo englishhh. LOveeeee~ haha

    ReplyDelete
  8. lawalahhhhhhhhhhhh >.< teringin nak ada rumah sendiri..

    ReplyDelete
  9. buat yang simple2 je, murah pun murah. hehe.. >.<

    ReplyDelete
  10. Segar je tengok dekorasi rumah tu.. biar simple tapi selesa kan.. :)

    ReplyDelete
  11. Akak pun suka yg simple tapi kena spacious. Tak suka barang byk berhimpit2 :)

    ReplyDelete
  12. wow! kak ana suka gak simple cenggitu. x sakit mata nengok hehe

    ReplyDelete
  13. cn paling tergoda dengan rumah redmummy, fuh ! merah mmg menggoda

    ReplyDelete
  14. yg penting dapur mesti lengkap dan cantik hahahahahha

    ReplyDelete
  15. kita suka rumah square tapi tengah2 ada taman yang open :D

    ReplyDelete
  16. Cantiknya..mudah2an murah rezeki utk dpt rumah idaman ..Aamiin

    http://preview.tinyurl.com/pzumjz5

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.