Saturday, June 6, 2015

Teaser untuk Top Komentator May 2015
May Top Commentator 2015

http://media.mediatemple.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/04/comment-wordpress-plugin.jpg


 
 
 
assalamualaikum and hello lads! 
 
alamak, harini tak ada idea nak buat entri pasal apa. aku sibuk dengan hal family and sibuk mengedit khas untuk top komentator aku pada bulan lepas. 
 
nak kasi excited sikit, aku tunjuk satu gambar je dulu. atas tu top 1 komentator aku pada bulan lepas. nanti ada lagi untuk lain. tapi mohon bersabar ye.
 
adios~
post signature

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

9 COMENTÁRIOS:

  1. eehhh macam kenal jer org dalam gambar tuh :D

    ReplyDelete
  2. superb editing! terkezut tuan gambar tengok muka dia terpampang kt situ. :)

    ReplyDelete
  3. jeless pulakkk tgk muka KC kat sini hahahhahahahahah

    ReplyDelete
  4. muka kc di mana-mana---

    tu memang lebar ke amy edit kasi lebar muka kc?

    ReplyDelete
  5. Wah, dia punya teaser...hehehe..bulan lepas xdpt masuk dalam senarai pelik amy..sori ye..bz sikit..

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com