Thursday, July 9, 2015

#Cabaran20Hari | Bajet Raya Cukup-Cukup
1:02:00 AM

#Cabaran20Hari | Bajet Raya Cukup-Cukup

5 comments:

  1. Alhamdulillah. Pandai Amy manage budget... Beli yang murah, cantik dan benar2 di perlukan.

    ReplyDelete
  2. bestnya korang join cabaran ni... KM tak sempat nk buat cabaran ni since ada baby haha..

    ReplyDelete
  3. Kannn. Nani pun ala ala kadar je tahun ni. heheh :D

    ReplyDelete
  4. nanti dah kerja,beli baju raya mahal-mahal pun takpe.tapi kasut but tu memang cun!gigih dengan tak gigih je nk pakai..hehe

    ReplyDelete
  5. yeah part duit raya tu sama Amy.. since akak x kerja lagi jadi akak terlepas dari part tu hehee..
    kasut pun akak beli before puasa lagi.. ttb jalan2 tngk.. beli spasang rm98 tpi kalo dua pasang rm120 jadi rembat 2 pasang terus hahaha.. baju rasa sikit sadih la tahun ni huuurm..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.