#Cabaran20Hari | Gambar dan Ucapan Raya

 11:24 p.m
rumah manis rumah
layan Supernatural+Cerita Vietnam

assalamualaikum and hello lads!
 
http://2.bp.blogspot.com/-XewRBFL9N8E/UC0mfOpA20I/AAAAAAAAB4A/QEGe2o1iwDg/s1600/tumblr_m8u7axLDbX1qb6ohlo1_r1_400.gif

alamak hai, dah berapa hari aku tak update. busy dengan assignment and midterm Energy Conversion. alhamdulillah. boleh lah buat tadi even ada yang a bit confused. hahahaha. aku ni memang macam tu bila masuk final exam. confused. 
 
 

okay, mari kita masuk cabaran seterusnya. gambar dan ucapan raya. ini gambar raya masa Syawal lepas. kami beraya di Banting raya pertama. kemudian baru balik semula ke Shah Alam. 

ramai tak adik beradik aku? hahahahahhahaha. inilah family kesayangan aku :)
ucapan raya? alamak, aku tak berapa reti buat ucapan raya ni. dah lah belum masuk Syawal kan. kena dapatkan feeling dulu. k, mari kita pasang lagu raya sambil baca ucapan aku okay. 

aku nak ucapkan selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada keluarga aku yang tercinta. ummi, ayah, adik-adik aku kesemuanya. tapi alah, fikir balik. ini boleh ucap depan-depan. 

so, aku ucapkan untuk sahabat blogger aku je lah eh. sekali lagi, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. aku nak minta maaf andai aku pernah terkasar bahasa, tersilap bicara dekat blog atau sepanjang aku komen di blog kalian. aku ni kadang-kadang boleh direct. cakap je apa aku nak cakap. so, kosong-kosong okay! 
 
aku harap korang semua dapat menyambut hari raya dengan penuh kenikmatan. berhati-hati jaga adik-adik atau sedara yang masih kecil. jangan sampai syok main bunga api ke mercun, sampai tak sedar terbakar tangan. alahai. sedih betul. 

oh, lagi satu. bukan senang kita nak berkumpul beramai-ramai dalam satu rumah. so, janganlah abaikan apa yang ada depan mata. alihkan dulu handphone korang buat sementara waktu. handphone tu kalau dah tak ada, boleh beli lain. tapi keluarga saudara mara semua, mana kita nak cari dah? 

okay tu je. :)

adios~
 
 
post signature

Share:

7 comments

  1. amy 7org adik beradik ehh...sama ngn kak ummul la..

    ReplyDelete
  2. ye x salah komen... salam eid.. sedondon semuanya...

    ReplyDelete
  3. bestlah adik beradik ramai =) meriah hari rya.. hehehe..
    muda nyaaa mak.. gojes you..

    ReplyDelete
  4. comel-comel adik-beradik Amy! muka sepesen..

    ReplyDelete
  5. Best.. adik beradik ramai.. macam2 kerenah.. hehehe..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.