#Cabaran20Hari | Lagu Raya Pilihan

Lagu Raya Pilihan

11:14 p.m
apartment
kecewa sedih handphone retak seribu
assalamualaikum and hello lads!


sayunya hati bila skrin handphone aku retak seribu. haish. dah takdir. nasib baiklah boleh pakai lagilah. kalau tak boleh pakai, memang alamatnya aku tak buat entri seminggu lah. serious. aku beli handphone tu pakai duit sendiri kot. hmmm. tak apalah. nak buat macam mana.

okay, sambung cabaran. 


lagu raya pilihan. adakah lagu Raya AidilFitri? okay, kita start dulu dengan lagu Raya orang Melayu okay. apa lagu favorite aku? ini dia. adakah anda masih ingat lagi dengan lagu ni?
aku tak pastilah kenapa aku suka sangat lagu ni. maybe sebab santai dan beramai-ramai dan ada Aqasha. hahahahahhahahaha. kalau buka Youtube, memang lagu ni aku cari punya. tapi selalu tak ingat tajuk. 
Takbir di subuh hari
Memecah hawa pagi
Kini ku terkenangkan
Terkenangkan kampung sendiri

NI:
Ampun maaf dipinta
Dari segala dosa
Hulur tangan bermesra
Bersalaman kita bersama

( korus )
( semua )
Selamat Hari Raya
Bersalaman-salaman kita semua
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin kita bersama
( 2X )

L:
Tasbih di Hari Raya
Memuji pada Yang Esa
Rasa nikmat bersama
Ayah bonda sanak saudara

SN:
Bergema Aidilfitri
Sedih pilu di hati
Pohon pada Ilahi
Bahagia kekal abadi
 
 
post signature

Share:

6 comments

  1. lagu yg mana eh ni..nk buka ank da tido plak..ihhihihihihii

    ReplyDelete
  2. Akak orang lama...lagu raya pun, suka yang versi lama2...hihi :)

    ReplyDelete
  3. Hp retak xpe amy, jgn hati retak sudaaa! Hihi... selamat hari raya yang... akak suka semua jenis lagu raya!

    ReplyDelete
  4. Lagu lagu lama jugak yang jadi pilihan

    ReplyDelete
  5. orang muda sekarang mcm little weirdo x ingat lagu2 lama... ahhaha.. larikkk

    ReplyDelete
  6. akak pun suka lagu ni!suka kat part Aqasha..macho tau suara dia

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.