Shopping Lebih Murah dengan VoucherCodes Malaysia

Diskaun Hebat dari VoucherCodes Malaysia

10:28 p.m
apartment
layan hindustan

assalamualaikum and hello lads!

http://www.myvouchercodes.my/images/logo.gif

diskaun? siapa tak suka diskaun cuba cakap? hahahaha. kalau perempuan pergi membeli belah, sekali mata dia dah ternampak perkataan diskaun, confirm laju je dia menonong pergi sana. tapi macam mana pula kalau beli online? ada diskaun juga ke?


of course ada! salah satu website yang menyediakan diskaun khas untuk pengguna online adalah VoucherCodes Malaysia. tak pernah dengar? ha, meh aku tunjuk serba sedikit kemudahan yang disediakan oleh VoucherCodes Malaysia ini.

VoucherCodes memberi diskaun ke semua jenis website online yang biasa kita nampak atau dengar. contohnya seperti Lazada, Zalora, Agoda, Groupon, Foodpanda dan sebagainya. banyakkan?


apa yang perlu korang lakukan? aku akan tunjuk dari segi Travel punya kategori okay. andai kata korang nak travel ke mana-mana, alang-alang baik dapatkan diskaun kan? tak adalah rasa berat tengok harga sesetengah hotel mewah tu.

1. Buka Website VoucherCodes Malaysia



2. Klik pada Travel&Holidays di menu bar. di situ korang akan jumpa pelbagai jenis voucher yang disediakan khas untuk korang semua. sebagai contoh, aku klik pada Expedia since aku biasa dengar mengenai Expedia ini.



3. Klik Activate Deal. sekali dah klik, dia akan membawa korang ke new tab yang membuka terus laman web Expedia. ha, dekat sini pula ada macam-macam jenis hotel yang mempunyai diskaun tertentu. ada sampai 60% diskaun.


aku pilih apa? aku klik pada Daily Deals-Up to 60% Off on Hotel. macam menarik je kan. dan ini yang keluar.



tapi ingat! setiap voucher ini ada expiry date dia. korang boleh nampak the deals end bila di setiap bawah details hotel masing-masing.

nampak tak berapa beza dia lepas dah diskaun???


4. Puas hati dengan segala TNC? ha, apalagi. book la sekarang! hehe


ini pula contoh bagi website lain yang berada di dalam website VoucherCodes Malaysia. iaitu Hotels.com

http://www.vouchercodes.com.my/hotels-com


adakah di menu bar itu sahaja yang ada? TAK. kalau korang klik pada All Categories. macam-macam jenis kategori lain lagi ada di situ. carilah mana-mana yang kalian berkenan.





berminat? untuk makluman lanjut boleh layari laman web:


 
 
post signature

Share:

8 comments

  1. Wah! Wahhhhhh! Makin seronokla nak shopping2 online :)

    ReplyDelete
  2. nak! nak! nak! foc lagi best :p

    ReplyDelete
  3. thanks share Amy!nanti nak usha, boleh plan next trip..hehe

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing this, Amy :D

    ReplyDelete
  5. Amy... masuk blog amy hari ni, ada peninggggg sikit... hehehehehe...
    template baru lagi...? adoiiiiii... :)

    *tapi suka Breaking News yang crawler kat atas tu... nice..!!* :)

    *sorry komen takde kaitan dgn entry.. hehehehehe..*

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.