Stop Bullying! | Wordless Wednesday

Stop Bullying

8:41 p.m
apartment
layan Supernatural

assalamualaikum and hello lads!

ini gambar-gambar aku jumpa di Tumblr. hayati betul-betul dan cuba fikirkan okay.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
think again before you judge people. if you think they don't know nothing about you,  you must not judge other people too.
 
 
post signature

Share:

11 comments

  1. setujuu T_T think again before saying any words.

    ReplyDelete
  2. betul tu kesiang yg kena buli kan k

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita zaman sekolah rendah selalu kena buli gak..huhuu

      Delete
    2. kesiang je ke Eny....?
      kemalam tak de....?

      kikikikikikiii.. *ketawa tutup mulut*

      Delete
  3. Sewajarnya, jika kita tak rasa apa yang orang tu rasa, jangan memandai nak judge orang :)

    ReplyDelete
  4. tak baik tau buli titewww
    berbuat baik akan dibalas baik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mommy irra citer la pengalaman kena buli plak.. :)

      Delete
  5. I second that! We have to think before saying any words.

    ReplyDelete
  6. gambar first yang pasal gemuk tu, akak pernah rasa..
    memang makan dalaaaammm sakitnya.. tapiiiii.. tu lah kan, kalau di layan kaki pembuli ni sampai bila tak akan habis. Kita kena wake up dan cari ke"happy"an kita sendiri.... tu je.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.