Tuesday, August 11, 2015

Ciri Wanita yang Membuatkan Lelaki Tidak Curang
10:00:00 AM

Ciri Wanita yang Membuatkan Lelaki Tidak Curang

49 comments:

  1. Replies
    1. gelak tu maksudnya betul ke tak? haha

      Delete
  2. bercakap dari pengalaman .. wanita ni jangan asyik nak syak bukan-bukan pastu cemburu. Nanti lelaki tu akan rasa tercabar dan buat betul-betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. betul betul. tapi jangan percaya sangat, jangan syak sangat. kita follow the flow je kan

      Delete
  3. mendebarkan betul baca yang no 1 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi mendebarkan sungguh kita yang membaca ni ha

      Delete
  4. ok noted.
    akan cuba tips² tu..tp ade malu gak kalau jadi yg dominant tu. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa.. jangan malu. kita buat dengan suami je pun :P

      Delete
  5. no 1 tu...dah praktis...tp klu selalu praktis asben kompom kata "eh bini aku ni dah gila seks?" ngehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. atau... husband akan kata "bini aku ni dah tersalah makan ubat ke apa ni..." :p

      Delete
    2. ahahahhahahahahaha. amboi suami. bila isteri xnak, dia bising. bila isteri mnx pun bising. habis tu nak apa??

      Delete
  6. penulis menulis dari pengalamannya....kikikiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha. amboi, abe we la banyak pengalaman. kita mana ada

      Delete
  7. ahahahaa...no.1 tu ada betulnya juge..dah halal kan...goda jgn xgoda suami tu..hahaha

    ReplyDelete
  8. ciri2 yang harus ada tu kan amy..hee

    ReplyDelete
  9. "ada sahaja kesan 'tapak tangan' dari seorang wanita yang setia padanya..."

    owwhhh.. kesan tapak tangan yang macam mana tu Amy...? bahaya tuuu... hahahahaha... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahhaaha. adoi, xtau nak translate dalam melayu. gitulah jadinya. adeh

      Delete
  10. teringat kisah viral 'diana' tuu. ahaha. :)

    ReplyDelete
  11. setuju sgt amy :) !
    lg2 no 1 hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha. amboi, macam experience nampak :P

      Delete
  12. terima kasih atas perkongsian,baru saya tau :-)

    ReplyDelete
  13. eheee..no 1 tuuuu.. laki suka je.. hahaha.. opsss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha dah nafsu lelaki ke arah tu je kan :P

      Delete
  14. tapi yang no.4 saya tak akan buat.. kalau tak ade anak bolah la buat.. tapi kalau ada anak sekeliling kaki, mana mampu nak buat semua.. nak masak lagi, nak pakaikan baju anak lagi, nak mandikan anak lagi.. mana yang boleh independent tu, buat lah sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe. betul juga kan. bila dah keluarga makin bertambah, kita x bole nk tumpukan sepenuh perhatian pada suami sahaja. tq atas opinion ^^

      Delete
  15. ada betul, ada tidak lah.. sebab nya dalam rumah tangga ni yang paling penting adalah "give & take".. selalau bertolak-ansur.. itu rahsia kebahagiaan rumah tangga yang hakiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangat. kalau tak ada give and take, susah kita nak teruskan kehidupan ^^,

      Delete
  16. perkongsian yg bagus! cik amy pun boleh amalkan nanti...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. in shaa ALLAH kak mai :P

      Delete
  17. no. 1 tuu. hahahah
    law kite lebih suka mendengar kot. huu (^▽^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhahahahahahaha.... bagus la kalau suka mendengar ^^,

      Delete
  18. no.1 tu mmang ssuatu yg lelaki mahukn dr isteri..sgt setuju

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.