HOUSE | Idea untuk Menyimpan Beg Sekolah Anak-Anak

Idea untuk Menyimpan Beg Sekolah Anak-Anak

 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
di rumah aku, bila setiap kali kemas, beg sekolah adik-adik antara reason aku tak pasti nak simpan dekat mana. bila letak dalam stor, takut nanti susah nak mencari. bila letak dekat depan, macam serabut sangat. dah sorang dua beg. bertimbun timbun semak pula. so ini antara inspirasi aku berjaya cari.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

4 comments

  1. kalau Amy cari solusi utk beg skolah adik2, yang girls boleh guna cara utk handbags masing2 :D hehe

    ReplyDelete
  2. nice entry ni... give idea for me as well.. saya nak buat utk simpan beg2 saya. hahahha

    ReplyDelete
  3. rumah omputih slalu macam ni tempatnya.. kat mesia x dipraktikan sngt..
    tpi kami mmg letak beg bawah tangga.. ada tempat sngkut siap kat situ.. kalo handbeg.. letak je dalam blik.. kadang tido pun handbag ada sama hahaha... buruk prangai..

    ReplyDelete
  4. smart giler....!!
    kalau dapat buat yg real dan maintain smart camtu kan besttttt.... grgrgrrgrr.... :p

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.