Lelaki Berjambang Lebih Seksi?

Lelaki Berjambang Lebih Seksi


pendapat korang, mana lagi seksi? haha. abaikan badannya yang tak berbaju. adeh. 

ini sekadar wordless wednesday. tak ada idea nak letak entri apa. and aku busy harini. maaf semua tak dapat nak blogwalking. 

adios~


post signature

Share:

21 comments

  1. suka tengok jambang Wak Doyok..

    ReplyDelete
  2. Berjambang tapi mesti jaga rapi jambangnya... kalau serabai tak seksi dah. hihi

    ReplyDelete
  3. Hi hi..betul2..kak wana setuju mmg seksi..tulah kak wana suka bila fiance akak berjambang..tapi kalau yg berbulu dada kak wana geli Sikit..huhu..

    ReplyDelete
  4. Ikut juga kot macam mana rupa orang tu. Ada orang handsome sangat bila berjambang. Ada orang handsome bila muka licin :)

    Macam that guy dekat atas tu, nampak lagi handsome bila ada jambang. hehehe

    ReplyDelete
  5. klu kite lebih suke lelaki tanpa jambang

    ReplyDelete
  6. hurm...ye kot?tapi tengok muka gak kot.n kalau banyak sangat, serabut!

    ReplyDelete
  7. oh no..not my taste amy haha... :)

    ReplyDelete
  8. hahaha..kak anna..ayh kak umul berjambang...hheehehe..seksi pada mata umi kot.hikhik

    ReplyDelete
  9. abam nak simpan jambang tp x tumbuh2...kena pakai minyak kat muka kot?

    ReplyDelete
  10. my husband pun ada jambang, kebetulan je

    ReplyDelete
  11. Tak tahan nk bela jambang.. rimas hehee.. janggut je.. janggut ok tak.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ubah nickname nanti bukan KK dah... KJ pulak... Khir Janggut

      Delete
  12. kena ikut bentuk muka and personality lelaki tu jugak kot... hehehehe.. yg penting kemas dan bersih baru la smart.... :)


    p/s : dlm gambar tak berbaju di atas, memang smart yg berjambang tu... ehemmm... ;)

    ReplyDelete
  13. Yang nie AM paling sokong dan setuju sangat2 200% SEBAB AM juga berjambang..
    Isteri paling suka belai time nak tido..tak belai cnfrm tak tido lena..kikikiki
    jom singgah blog AM sambil2 minum air detox ke tips kesihatan ke di www.alongmisuari.com

    ReplyDelete
  14. Huhuhu berjambang bagai ....Fuyoo gambar kat ats seksa plak tgk hahhaa

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.