Saat Kita Bertemu .:PREVIEW:.

10:33 p.m
apartment
searching for the perfect songs
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://data2.whicdn.com/images/14001166/large.jpg
untuk sesiapa yang tak tahu, aku ada isi masa lapang dengan buat cerita imaginasi dalam blog aku juga. tapi memandangkan aku agak busy this year, so segala cerita terpaksa di draft kan. maaf kepada pembaca setia. yang ada masih bertanya. terima kasih kerana sentiasa ingat akan cerita-cerita yang aku buat. 
 
NHUD - in shaa ALLAH akan di publish kan semuanya di blog. 
 
Cinta Matchmaker - in shaa ALLAH lepas habis final year, akan habis jugalah cerita CM
 
HDC - masih dalam proses menulis
 
ini adalah cerita baru. cuba nak buat tanpa ada aksi klise tapi alahai, sedangkan hidup kita pun penuh klise. but i'll try my best untuk buat cerita a bit different. kalau sama juga, heh. maaf. 
 
preview hanya mampu tunjuk ini sahaja. 
 
How can I say this without breaking?
How can I say this without taking over?
How can I put it down into words when I'm almost too much for my soul alone?
 
I loved and I loved and I lost you 
 
and it hurts like hell
 
I don't want them to know the secrets
I don't want them to know the way I loved you
I don't think they'd understand it, no
I don't think they would accept me, no
 
I loved and I loved and I lost you
 
and it hurts like hell
 
Dreams fight with machines
Inside my head like adversaries
Come wrestle me free
Clean from the war
Your heart fits like a key
Into the lock on the wall
I turn it over, I turn it over
But I can't escape
 
I loved and I loved and I lost you 
 
and it hurts like hell
 
 
https://galleryofexofanfic.files.wordpress.com/2015/05/broken-hearted-invisible-like-love-text-favim-com-124160.jpg
credit to galleryofexofanfic.wordpress.com
 
-Fleurie
 
 
post signature

Share:

14 comments

  1. ada buat novel ya.. saya suka baca jugak ^_^

    ReplyDelete
  2. rajin nye hai buat cerita. lela kalau buat cerita sampai sekerat je. pastu malas nak habiskan

    ReplyDelete
  3. Saya tahu Amy tulis novel, tapi tak berkesempatan lagi nak baca.

    ReplyDelete
  4. dah habis baca CM.. cepat2 smbg nt ya ^_^

    ReplyDelete
  5. saya doakan moga berjaya mcn JKRowling

    ReplyDelete
  6. Amy novelis.... Nasib la bukan novel hindustan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau novel hindustan pun apa salahnyaaaa.... booo PapaG...!! :p

      #BackUpAmy :)

      Delete
  7. Hebat dan menarik ni Amy.. maaf lama tak singgah.. baru dpt duduk berblogging huhu.. :D

    ReplyDelete
  8. selesai Giveaway kak ain baru sempat baca satu2.... InsyaAllah.... :)

    Kipidappp Amy....!! hihihihiii...

    ReplyDelete
  9. Dah selesai Giveaway akak nanti InsyaAllah akak gi baca satu2 k...

    Kipidap Amy.....!! :)

    ReplyDelete
  10. Pernah jugak buat tapi sekerat jalan jer dah berenti

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.