Lee Min Ho Jalani Penggambaran 'Bounty Hunters' di Malaysia

 Filem Bounty Hunters oleh Lee Min Ho di Malaysia

 
Lee Minho Gangnam Blues leading role  #BountyHunters: Korean Superstar Lee Min Ho To Film New Movie In Malaysia Lee Minho Gangnam Blues leading role
 
9:40 a.m
apartment
.. 

assalamualaikum and hello lads!

ha, bagi peminat Korea di Malaysia ni, sudah semestinya korang tahu siapa Lee Min Ho kan? tapi korang tahu tak Lee Min Ho bakal menjalani penggambarannya di Malaysia dengan filem yang bertajuk 'Bounty Hunters' (gambar atas sekadar hiasan)
 
credit to www.kdramastars.com

pertama kalinya Lee Min Ho datang ke Malaysia untuk global tour nya sebagai penyanyi pada tahun 2013. Tahun lepas pula, Lee Min Ho mengadakan fan meetings sebagai duta OSIM uDiva dan juga Innisfree. Lee Min Ho sekali lagi bertemu dengan peminatnya di majlis grand launch 11street. 

tahun ini, Lee Min Ho bakal datang ke Malaysia sebagai pelakon pula. Menurut Malaysian Digest, filem ini adalah terbitan dari tiga produksi iaitu Korea, Hong Kong dan China. 

filem arahan Shin Tae Ra (selain itu, antara filem di bawah arahannya adalah "My Girlfriend is An Agent" dan juga "Runaway Cop") ini memakan sebanyak USD41.5 juta. banyak oi. lagi-lagi melibatkan banyak negara. 

dalam filem Bounty Hunters ini, Lee Min Ho akan berlakon sebagai Yi-San, lelaki yang mahir dalam seni mempertahankan diri. Beliau juga akan berganding bersama Tiffany Tang, seorang pelakon wanita Cina. Tiffany pula akan membawa watak wanita penggoda bernama Wonder Woman Cat.

ha, tak sabar nak tengok filem Lee Min Ho? nantikannya tak lama lagi pada tahun 2016 okay. bookmark siap-siap. jangan lupa!

adios~

http://i.hizliresim.com/l7RNOk.jpg
credit to forums.soompi.com
 
 
 
 
post signature

4 comments :

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes