Penghargaan Top Komentator Ogos

Penghargaan Top Komentator Ogos

 
12:16 p.m
apartment
lapar
 
http://33.media.tumblr.com/6a78cbe2ec8b948be610b9462bed8f95/tumblr_inline_mnjklclXxp1qz4rgp.gif
 
 
assalamualaikum and hello lads!
 
aku nak ucapkan terima kasih banyak dekat blogger yang rajin singgah ke blog aku walaupun aku terlalu sibuk dengan benda lain sampai tak sempat nak ke blog para pengomen di sini. apakah ayat aku? -.-
 
ini sahaja aku mampu buat. sayang korang lebihlah hahahaha. tapi aduh. buruk pula outline tulisan dia. tak perasan masa main photoshop tadi. sobs. nanti aku buat balik la T__T 

3. Farah 


seronok baca kisah hidup Farah. Farah sekarang belajar di Kanada. simple je kisah hidup yang diceritakan di dalam blog tapi ada banyak pengalaman tak ternilai setiap kali dia lakukan sesuatu. ada James. ada kisah kuda di Jasper Park Stables. jangan lupa singgah okay.
 

2. Sayidah Napisah


ni kira adik aku yang baru. hahahahaha. manja bukan main. ops. bagi penggemar drama melayu atau kpop ada juga rasanya, boleh la singgah blog Sayidah ini. pelajar UPM yang baru sahaja menamatkan latihan praktikalnya sangat peramah dengan orang. boleh masuk dengan sesiapa sahaja.


1. Dramatic Uniq


kalau tadi bagaikan adik. ni bagaikan kakak. sepertimana Cik Mimie, kak Farrah MF, kak Ain juga peminat Hindustan macam aku. muahahhahaha. cerita kak Ain pun seronok aku baca. macam-macam kisah ada.

 
 
sorry kalian. tak sangka outline dia jadi buruk macam tu. aku cuba yang terbaik lain kali. hmm. sedihlah. 
 
adios~
 
post signature

Share:

8 comments

  1. tahniah buat semua..ermmm kenapa mesti ada KC di mana-mana blog ni :) KC ooo KC..

    ReplyDelete
  2. hihi. tahniah buat adik beradik yang dapat top komentor! :)

    ReplyDelete
  3. nampak cantik la tulisan tu amy..maaf kak wana pun jarang dapat singgah ke sini..sibuk sikit dan kurang bw..maaf dear..

    ReplyDelete
  4. hehehehe... mana ada buruk..!! cantiiiikkkkk je...!! hehehehehe... :)
    tQ so much too Amy.. sudi luangkan masa buat grafik tu untuk Dramatic Uniq.. yang penting gambar background Aditya Roy Kapoor.... ohhhh... my love....!! gegegegege... tetiba... :p



    p/s : ex-bf kak ain dulu selalu sebut Ich libe dich tu.. dah setahun couple baru tahu maknanya I love you... hahahahaha... #motifffff tetiba citer pasal ex-bf plak...!! haiiihhhhh...

    ReplyDelete
  5. Thank you, Amy! Terharu sangat. Suka gila the gif sebab pakai gambar Daniel Henney! He is my favourite :D

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.