Perhentian Bas yang Menarik Perhatian Ramai

Perhentian Bas yang Menarik Perhatian Ramai

 

assalamualaikum and hello lads!

ini dah lama ada dalam simpanan Tumblr aku. dan harini aku akan share dengan korang. cool kan. hahahahhhaa. kalau bus stop dekat Malaysia buat macam ni, awal sebulan dua orang akan rasa teruja lah. sampai tertipu. lepas tu vandalisme. hmm. -.-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
post signature

Tags:

Share:

13 comments

  1. hahaha jakun jap lawa laa bus stop diaa
    kena dekat malaysia jadi mcm apa jee pastu ramai bangla duduk bertenggek kat situ

    ReplyDelete
  2. cun nya amy, salam aidil adha dari kak ana ye,all the best dalam exam my sayang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey foinneee...!!
      kak ana sayaaannggg Amy je.. ok.. ok..

      *majokk*

      :p

      Delete
  3. Seronok gak kalau ada dekat Malaysia.

    ReplyDelete
  4. kalau kak ain tgk tu dah terjerit2 dah.. nak-nak yg sotong kurita tu.. errkkk...! confirm jerit2 plus drama2 kat situ sengsorang.... :p

    ReplyDelete
  5. Suka tengok video tu.. dalam diam terkena dorang.. ekekeke.. ;)
    yang gambar atas sekali tu, kalau kat Malaysia.. eemm.. sekejap je bertahan.. pehtu.. habis.. ;)

    ReplyDelete
  6. Heheheh memang menarik! Ada je idea diorang ni kan...

    ReplyDelete
  7. Kalau kat Perlis ada camtu, hilang sekerat la bus stop tu ^-^

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.