Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015


Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015
Syarat-syarat segmen mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 
1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.
3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.
4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 
5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 
Tu jer. Mudah sangat kan. 
Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Lebih dari jam 6, mommy dah tak kira.



pergi ke Putrajaya semata untuk mengambil gambar seperti ini. walaupun jerebu, tapi demi Malaysia (cewah), kami semangat juga untuk ambil gambar di sini. okay, tak jadi sangat cara aku pegang bendera tu. bendera paling tinggi di depan Masjid Putrajaya

post signature

Share:

13 comments

  1. mcm nak bagi penumbuk tu Amy... hehehehehe...
    yang penting semangattttt... oh yeaahhh...!! :)

    ReplyDelete
  2. hai...dari segmen yg sama http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-irrayyan-hari-malaysia-2015.html jom jejalan sini :)

    ReplyDelete
  3. eh, samalah kia, ampai ke Putrajaya mencari bendera :)
    selamat hari malaysia cikgu AmyJ

    ReplyDelete
  4. hebak hebakkk. semua cantek cantekkk!:D

    all the best kak amy syg

    ReplyDelete
  5. terbaik amy ..cantik view gambar macam tu sangat ok.. kalau muka seeiuss lagi gempaq!

    ReplyDelete
  6. Semangat amy..walaupun jerebu tetap gigih

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.