Cabaran 7Hari | Apa Di Dalam Wallet Anda

 Apa Ada Dalam Wallet Anda

3:46 p.m
rumah makcik
layan Hindustan

assalamualaikum and hello lads!

okay, mari kita sambung cabaran. cukuplah thesis degree tu buat aku tercabar dengan diri sendiri. aku nak cabaran santai macam ni je.

apa ada dalam wallet anda? 

okay, memandangkan aku malas nak ambil gambar wallet aku. aku cakap sahaja apa yang ada. hahaha boleh tak? nanti kena marah pula. >.< 



ha, percaya atau tidak. ini sahaja yang ada. gambar tu untuk resume. gambar kiri sekali tu aku dengan adik aku. kebetulan anak cikgu Siti (AF) berkahwin (aku rasalah anak cikgu Siti. aku tak ingat dah), ada sesi photoshoot, kami pun ambillah sekali. 

kad Aeon Big. semua ada. aku dengar ada yang siap ada banyak lagi kad tu. hehe. aku ada satu je. bukan selalu pergi pun. student pergi bila nak masak je lah. malas nak ke restoran beli makan.

yang voucher Legoland tu sebab makan Texas Chicken. sekarang favorite aku dengan member-member aku. tak pergi dah McD KFC. bukan sebab bajet kaya. tapi sebab ayam dia lagi besar kalau compare kan. and sama je lebih kurang harganya. cuma coleslaw KFC lagi sedap.
duit kertas tak payahlah tunjuk. tu semua orang ada kan. hehe. and buku bank. buku tu wajib ada. sebab tu zaman dulu punya kad aku pakai. 
okay tu je. adios~
 
 
 
 
 
post signature

Share:

9 comments

  1. Hehehe.amy pun selongkar wallet eh...hehehe..

    ReplyDelete
  2. Hehehe.amy pun selongkar wallet eh...hehehe..

    ReplyDelete
  3. tapi Texas Chiken kureng umph la.. penah makan skali je.. ehehe..

    ReplyDelete
  4. eh eh.. ok komen wallet.. aahahha.. komen ciken plak..

    nak voucher tu.. ehehe..

    ReplyDelete
  5. Besar manalah wallet Amy boleh muat macam-macam benda ni.

    ReplyDelete
  6. laaa...nak tengok gambar ic amy :D

    ReplyDelete
  7. gigih selongkar wallet ni...hehehehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.