Dapatkan Diskaun Sehingga 50% di Vouchercodes

 Dapatkan Diskaun Sehingga 50% di Vouchercodes

10:00 a.m
rumah
..



assalamualaikum and hello lads!

ha, diskaun diskaun. siapa kat sini tak suka diskaun?? aku pernah tengok dekat mana entah. ada seorang lelaki ni cakap, kenapa banyak diskaun hanya dekat pakaian wanita sahaja? pakaian lelaki tak ada diskaun melampau macam perempuan ke? lelaki pun suka kalau diskaun. siapa tak nak jimat kan..

dekat vouchercodes ni, ha semua orang boleh dapat diskaun. sebab dia adalah sangat general. kalini aku akan perkenalkan dua jenis brand sahaja. iaitu apa dia? meh kita tengok apa ada di dalam website Vouchercodes ini.


 
ha, tengok tu. ada macam-macam jenis brand. Groupon, Zalora, Lazada, AirAsiaGo dan sebagainya. mari kita buka salah satu daripada brand yang ada di situ.
 
aku pilih AirAsiaGo memandangkan aku sangat sukalah nak travel ke merata tempat. kalini hanya mampu tengok sahaja dulu. 
 

 
ha, tulah yang aku maksudkan tadi. tengok. diskaun ada sampai 50%. cari sahaja mana yang korang berkenan. nampak tak arrow aku pilih tu. itu pilihan aku setelah puas scroll. dah puas hati, click activate deal.
 
dan kita akan di direct ke website AirAsiaGo.
 
 
 
sakan oi kalau nak book hotel kalau macam ni. memang semangat aku mencari sana sini. dia siap kasi rating lagi. so, korang boleh cari mengikut citarasa masing-masing. tak ada masalah.
 
kedua pula adalah Hotels.com. Hotels.com ni sangat variety sebab hotel dari merata tempat ada. dekat europe ke southeast asia. semua ada dalam website dia. kita just cari je apa kita nak.
 


tengok tu. berapa orang dah pakai vouchercodes tu pun kita boleh nampak. macam dalam Groupon tu kan. sampai 600 orang ha. excited kita mencari diskaun di merata tempat. ini pun, kalau hati dah berkenan, boleh activate deal.




tengok tu, ni semua dekat bahagian Southeast Asia. 

 dekat arrow tu, nampak tak. ha situ boleh scroll lagi cari mana tempat yang menarik perhatian korang.


ni pula europe. bestnya kalau dapat pergi Paris dengan asbeng. hahaha. asbeng pun tak nampak batang hidung lagi. cis.


kalau nak tengok dalam harga currency lain pun boleh. cari je macam dekat gambar atas tu.


itu antara testimonial pelanggan yang sudah menggunakan vouchercodes. maybe antara korang pernah cuba juga. bolehlah kongsi pandangan. 

okay itu sahaja. selamat mencuba. :) untuk makluman lanjut, boleh layari 

 
 
 
 
post signature

Share:

16 comments

  1. Wahh..banyak nyr diskaun ni... xboleh jadi betulll

    ReplyDelete
  2. Boleh berjimat kalau dgn voucher kn.dr 1 brg leh dpt 2 klaau gne voucher..

    ReplyDelete
  3. Best2 .. boleh simpan nti tuk travel

    ReplyDelete
  4. 50%??? Fuhhhh kena minta money money money ngan daddyG nie...heeee

    ReplyDelete
  5. wahh banyak nya fungsiii airasia.com ni! :D

    ReplyDelete
  6. KG suka airasia go....tp semua menarik...arghhh....

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing this Amy. Lepas ni bolehlah saya sign up.

    ReplyDelete
  8. Masih ada diskaun lagi ka baru tahu ni

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.