It's My Birthday Today!

It's My Birthday!

7:57 p.m
rumah
letih
 

assalamualaikum and hello lads!

alhamdulillah. aku dah masuk 23 tahun weyh! ahahhaha. patut ke tak excited sebenarnya? excited sebab dah lama rupanya aku hidup di muka bumi ini. sedih sebab sampai sekarang aku masih belum bertemu jodoh. kahkahkah. itu juga yang aku fikir. cliche. 

okay, sempena birthday aku yang ke-23 ni, aku nak ucapkan terima kasih dekat ummi aku. 

ummi, terima kasih kerana berkerah tenaga dan lelah dalam melahirkan along ke dunia ini.
ummi, terima kasih kerana bersabar dalam membesarkan along sehingga ke usia ini.
ummi, terima kasih kerana mendidik along menjadi insan berguna. 
tanpa ummi, along takkan mampu bertahan di dunia ini sehingga sekarang. 
along sayang ummi sampai bila-bila. 
 
Kiri Atas : 10 bulan maybe, 5 tahun, Kiri Bawah: 23 tahun, 4 tahun, 6 tahun maybe
 

tadi sempat keluar makan-makan dengan kak Irra, kak Zati dan kak Saidila. thank you belanja makan. ehehe. thank you bawa keluar jalan-jalan. even tak tahu nak lepak mana pun sebab shah alam hanya tempat aku ber shopping. 

itu sahaja. ucapan macam menang award je. 
 

adios~
 
p/s : tolong doakan aku bertemu dengan saudara mara Islam di Mekah dan Madinah satu hari nanti. aamin in shaa ALLAH. jodoh tu biarlah. sampai masa, sampailah dia. 
 
 
post signature

Share:

12 comments

  1. Happy birthday amy! Semoga pjg umo, dimurahkan rezeki. Kaya dunia akhirat. Love u

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Irra! love you too ^^,

      Delete
  2. aloloooo...comey nya .... Happy bornday Amy... Semoga sentiasa di bawah lindungan NYA.... Aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. *blushing*

      thank you kak Efa. aamiin ^^,

      Delete
  3. Happy birthday amy..semoga panjang dan cepat bertemu jodoh.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Ayu. hehehe. aamiin :P

      Delete
  4. Semoga dikurniakan ilmu, rezeki dan umur yang berkat. Berbakti dengan ilmu yang ada dan semoga berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday. So, you're Libra's girl. Just like me :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. happy birthday to you too dear ^^,

      Delete
  6. wah..happy birthday Amy! semoga panjang umur, murah rezeki dan ditemukan jodoh yang baik ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. thank you kak Sal! in shaa ALLAH aamiin ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.