Penghargaan dari Orang Tersayang

 Penghargaan dari Orang Tersayang

 
12:16 p.m
rumah
keracunan makanan
 
 
assalamualaikum and hello lads!
 
allahu. apalah aku makan semalam sampai bukan main pelik perut aku menyucuk nyucuk dari pagi tadi. kadang-kadang dia datang, kadang-kadang dia pergi. hmmm. 
 
okay, semalam kan birthday aku. so aku nak ucapkan terima kasih pada yang wish tu. wish korang pun dah jadi sangat bermakna untuk aku. dan apatah lagi dari keluarga aku yang tersayang. aku tak harap pun dapat hadiah ke kek ke. apa orang kata, it's the thought that count ye? betul tak?
 
lagipun dah 23 tahun. kelakar pula nak sambut-sambut. hahahahaha. 
 
inilah antara wish paling bermakna aku dapat untuk tahun ni.
 



 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

17 comments

  1. wah..meriahnya birthday! Alhamdulillah...dikelilingi orang-orang tersayang

    ReplyDelete
  2. nice one..hehe..btw happy birthday yer..semoga panjang umur dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thank you Luqman. aamiin ^^,

      Delete
  3. Hepi besday si cantik manis Amy..
    Semoga panjang umur, murah rezeki dan success selalu.

    ReplyDelete
  4. HAPPY befdayyy,sama la kita oct girl ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ye ke. hehehe. happy birthday to you too! ^^,

      Delete
  5. Happy belated birthday, Amy. May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday dear.. may Allah bless u always.. n get well soon...

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday amy, may Allah bless u

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday, Amy! 1 tahun lagi yang lebih indah, penuh kegembiraan, keceriaan dan keberkatan :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.