Tuesday, November 3, 2015

Pengalaman Semasa Bergelar Pelajar SPM
8:00:00 PM

Pengalaman Semasa Bergelar Pelajar SPM

6 comments:

  1. Terkenang semasa dulu.
    Untuk anak2 yang ambik SPM, all the best

    ReplyDelete
  2. hehe sama la kita suka addmath,,tp paling suka kimia ;D

    ReplyDelete
  3. nasihat yg berguna ni kpd anak2 murid abam yg ambik spm skrg ni,

    ReplyDelete
  4. heee. kita ada lain sikit. Lissa suka bio.. tak suka maths. paling allergic dengan add maths ! haha

    ReplyDelete
  5. Saya pula memang tak berapa ngam dengan Science subjects dan Add Math ni tapi pasal Mama saya suruh saya ambil aliran Science, memang gigihlah belajar. Kena banyak usaha sebab benda tu kita tak minat kan.

    Bila fikir balik sekarang, rasa macam nak lempang diri sendiri sebab tak belajar Add Math sungguh-sungguh masa sekolah dulu. Bila masuk U, ambil kelas Business Math baru faham segala benda Add Math yang belajar dulu. Rasa noob sangat.

    ReplyDelete
  6. bila baca ni.... hahaha dulu pernah sikit lagi nak fail Biology taw. tiba-tiba sekarang dah kos ni..... hmmm.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.