Monday, December 28, 2015

Jetlag
12:51:00 PM

Jetlag

9 comments:

  1. Looking forward to read your journey . link -> Syamsid Blog -

    ReplyDelete
  2. Besnya wak. Tak sabar tunggu cerita. Im waiting. ^_^

    ReplyDelete
  3. Amy gi Umrah ye?have a good rest, nanti story tau

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah selamat sampai balik di Malaysia :)

    ReplyDelete
  5. Amyyyy :D lama tak singgah sini, nak taw takk. Hari tu masa ke Italy, kite jumpa tempat nama dia Amelia :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah da selamat balik.. see.. Amy slalu tanya when the time untuk Amy travel akan sampai.. nampak tak how Allah atur the journey for us ? when n where to kita tak tahu..

    cepat2 up entry.. dok cuci mata tengok gambar kat IG eheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..betul..start dengan umarah, InshaAllah, more will follow soon

      Delete
  7. jetlag ni memang la.. orang segar kita macam zombi eheh..
    kalo negara yang diff 1/2 hours ok lagi.. yang opposite time zone hazab.. ngeh2..

    rest rest dlu tp jgn lama sngt.. ramai ni tunggu Amy upload entry..

    ReplyDelete
  8. jetlag?.. have a sweet dream.. hehehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.