02/01/2015 - 03/01/2015 - Amy Syeera

Friday, February 27, 2015

Eat Blog FoodPanda .:REVIEW:

9:37:00 PM 42
Eat Blog FoodPanda .:REVIEW:
10:00p.m
rumah member
penat

Aku di Segamat, Johor sekarang.  hehe. apa khabar orang Johor? kenapa pergi Johor ni? nanti aku cerita. dah berhabuk sangat dah blog ni. tak ada idea nak cerita apa.

http://38.media.tumblr.com/JFFeZyeWSgqi4kyqSCdin1P1o1_400.gif

Sunday, February 22, 2015

Sambut Birthday Family di Dataran Haji Hamid

11:22:00 PM 42
Sambut Birthday Family di Dataran Haji Hamid
10:51 p.m
rumah
layan Xbox 360 Kinect

assalamualaikum and hello lads!
 
birthday-kid.com

dah lama tak update. malas pula terasa. haha. lagipun adik-adik ada. and kami sibuk siapkan urusan birthday family. so, aku makin malas nak jenguk blog sendiri. and harini barulah free sedikit. and in shaa ALLAH esok aku menyinggah blog orang lain juga. 
 

Wednesday, February 18, 2015

#1 TV Series Review .:GRIMM:.

11:52:00 AM 11
#1 TV Series Review .:GRIMM:.
11:25 a.m
rumah manis rumah
tengok kucing main
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://ib1.huluim.com/show_key_art/7281?size=1600x600&region=US
 
Grimm
Genre : Fantasy, Horror, Drama
Rating IMDb : 7.8/10
 

Saturday, February 14, 2015

More Than Words

10:46:00 PM 19
More Than Words
10:35 p.m
rumah!
bengang dengan Max.
assalamualaikum and hello lads!
 http://www.thatitgirl.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_loi68mUmTc1qb4ma1o1_500.jpg
terima kasih aku ucapkan untuk adik Invisible Note kita. mula-mula aku ingatkan barang tu untuk mak aku. tak perasan pula ada nama aku. bila ummi tegur, baru perasan. eh, ada nama aku lah.


Churpremiere Kingsman : The Secret Service .:MOVIE REVIEW:.

10:32:00 AM 15
Churpremiere Kingsman : The Secret Service .:MOVIE REVIEW:.
 8:58 a.m
apartment
makan coklat + layan lagu Hindustan

assalamualaikum and hello lads!


Manners Maketh Man. Do you know what that means? Then let me teach you a lesson. 
rating IMDb : 8.3/10 (14 Februari 2015)
rating aku : 8/10

Friday, February 13, 2015

Lunch di Food Court Seri Teja, Presint 9, Putrajaya

8:28:00 AM 41
Lunch di Food Court Seri Teja, Presint 9, Putrajaya
7:51 a.m
apartment
laparnya...erk~
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://media.tumblr.com/tumblr_lww91vRVKj1qlfwzk.gif
 
ha, alkisahnya semalam aku dengan member saje nak melepak dekat tempat lain pula. bosan hadap kedai sama. hahahahhaa. then, aku google google. akhirnya jumpa. memandangkan kami susah sangat nak jumpa kedai kat Putrajaya, so bila jumpa food court macam ni, jadi excited sikit aku. haha. wujud rupanya tempat makan dekat Putrajaya.

Thursday, February 12, 2015

Kehidupan di Universiti .:PART 2:. -Engineering Student-

10:52:00 PM 11
Kehidupan di Universiti .:PART 2:. -Engineering Student-
10:40 p.m
apartment
layan Detective Conan Episod  668

assalamualaikum and hello lads!
 
http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_lrpkabl4o51qzlicjo1_500_large1.png

actually, ini sekadar informasi saja-saja. so, kalau para blogger yang rajin singgah ke blog aku ni, tak baca pun tak apa. hehe. entri ni, kot-kot lah ada yang mencari ke kan. macam entri mrsm aku tu. 

okay, berbalik pada cerita. apa lagi aku nak bagitahu ye. hmmm... maybe aku akan cerita lagi specific kot dekat certain things yang aku rasa perlu. 

Thoughtful Thursday

9:37:00 PM 12
Thoughtful Thursday
9:23 p.m
apartment
kemas barang balik rumah
 
asalamualaikum and hello lads!
 
http://www.thatitgirl.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_loi68mUmTc1qb4ma1o1_500.jpg

Wednesday, February 11, 2015

Cliche Di Hatiku

12:52:00 PM 29
Cliche Di Hatiku
12:28 p.m
apartment
blogwalking
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://thefoxisblack.com/blogimages//Cliche.jpg
 

Tuesday, February 10, 2015

Kehidupan di Universiti .:PART 1:. -Engineering Student-

3:34:00 PM 19
Kehidupan di Universiti .:PART 1:. -Engineering Student-
2:14 p.m
apartment
habis exam! yeah, yeah yeah~ boleh bersuka ria.
 
assalamualaikum and hello lads! 
 
www.telegraph.co.uk
 
ha, rasa macam dah ketinggalan zaman sangat-sangat sebab baru nak bercerita pasal kehidupan dekat universiti. hahahaha. aku tahu mesti ramai dah cerita pengalaman masing-masing kan. tapi aku pun ada kisah sendiri juga. ada suka, ada duka. ada boring, ada excitement. semua ada bila dah menjejak kaki ke menara gading ni.
 

Wednesday, February 4, 2015