Butik Muslimah Qaseh Zamri Collection Serba Murah

Shopping Online Murah Malaysia

Butik Muslimah Qaseh Zamri

 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
 
siapa sini minat shopping online macam aku? angkat tangan sikit. haha. macam boleh nampak je kalau buat macam tu. kalau macam aku ni kan, aku akan buka macam-macam website yang jual barang murah. and kalau jumpa attire sama, aku akan compare kan mana lagi murah. selagi boleh dapat murah, aku akan cari. hahaha. pelik betul perangai.
 
and aku jumpa satu lagi tempat yang aku berkenan. apa nama tempat tu? tak lain tak bukan adalah Butik Qaseh Zamri. untuk aku minat sesuatu tu memang ambil masa yang lama. masa sibuk scrolling down page instagram Qaseh Zamri, ada banyak juga attire yang aku suka. 
 
bagi aku, design pakaian dari butik Qaseh Zamri ni sangat simple. tapi sangat sesuai untuk dipakai ketika bekerja ataupun berjalan-jalan di mana-mana. kalau tak percaya, meh kita tengok sendiri apa yang Qaseh Zamri jual okay ^^,

antara skirt yang dijual

heavy shawl. mudah dipakai

kalau nak memborong secara banyak pun boleh dekat sini, tak ada masalah. korang boleh pergi ke butik sana sendiri. 
 
Mrs Zamri Qaseh Zamri Collection 
No.3a Jln desa 1/1 Bdr Country Homes 48000 Rawang. 
Mon - fri 9.00am 9.30pm 
Sat - Sun 9.00am - 7.00pm 
Ws - 0133240813
 
untuk makluman lanjut, boleh layari:
 
Instagram: Qaseh Zamri
Facebook: Qaseh Zamri
 
selamat bershopping! :)
 
post signature

Share:

2 comments

  1. mcm berkenan pulak heavy shawl tuu..baju semua tade saiz..hikhik

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.