Majlis 1st Gathering EFG serba Turquoise

 Majlis 1st EFG Gathering

Majlis Tema Turquoise

 
 
 
10:00 p.m
rumah
layan drama Queenz Pondok Touching
 
assalamualaikum and hello lads!
 
alhamdulillah. tepat pada 19 Mac 2016, EFG mengadakan satu majlis gathering yang terletak di rumah kak Irra (www.irrayyan.com). untuk pengetahuan semua, ahli EFG terdiri daripada 34 orang tetapi yang dapat datang hanya 17 orang sahaja. agak sedih. tapi lokasi membuatkan separuh daripada kami tidak dapat hadir ke majlis tu. in shaa ALLAH moga kita berjumpa semua sekali lagi one day. :)

aku datang sehari awal ke rumah kak Irra. Kak Eny (www.enyabdullah.com) yang mengambil aku. Kak Eny ambil KC (www.sayidahnapisah.com) dan kak Nani (www.inanihazwani.com) dulu sebab diorang dua-dua dah tunggu dekat Serdang. aku pula menunggu di KTM Shah Alam. then, barulah kami bergerak sama-sama. sampai ke rumah kak Irra dalam pukul 6.00 petang macam tu. oh, and tempat itu merupakan rumah baru kak Irra. 

actually, majlis jatuh pada hari Sabtu. so, malam tu pihak Majestic Events dah siap sedia datang menaiki lori dengan bawa satu kanopi untuk diletak berhadapan rumah kak Irra. pergh, satu aku kagum dengan salah satu sponsor kami ini, Majestic Events. diorang sanggup berpenat lelah menyiapkan kerja sampai ke pukul 2 pagi tau. dari lepas Isyak lagi. lawa sangat kanopi dia!! aku suka sangat. korang tengok lah sendiri

Majestic Events Sdn Bhd






then, esoknya barulah sampai kesemua sponsor yang terlibat. jangan main-main dengan sponsors ni tau. mereka semua hebat belaka. and segala produk dan service yang diorang tawarkan memang sangat best. so far, aku suka sampai memang aku terfikir nak guna perkhidmatan diorang sekali lagi. korang pun cubalah!

ini perkhidmatan dari 

wowballoonsmy


kalau korang suka belon and suka belon yang sangat banyak, apalagi. jangan lupa contact diorang. ha, meh try tengok dulu gambar dekat bawah ni, and korang nilai sendiri sama ada best atau tak.




 
actually, sponsor utama kami adalah Biobax. terima kasih sangat!. ini first time aku dengar pasal Biobax. bila dah baca sepenuhnya pasal Biobax ni, baru aku tahu benda ni sangat bagus untuk orang yang sentiasa penat. boleh lah aku bagi dekat parents aku. umi aku baca je, terus berkenan tau. umi kata, bagilah dekat ayah. ayah kan selalu sakit belakang. ha, nanti tunggu aku review okay. 




ini pula antara penaja-penaja kami yang sudi memeriahkan lagi majlis 1st EFG Gathering ini. 
 


The Violet Sofia - Al Mumayyaz Alquran


Alludra International - Jus Orlin (Jus Ketat)


Virgin Coconut Oil NutraSense 



Sakura Style11 Cookies



Cookies Cik Mah



Forever Bright



Fennelle Serum Beauty



Van Lela Hoodies



Kotak Lensa Instant Photo Booth



Qesyamin Shawl



Man Java Jus Kedondong



Head Chain and Flower Crown - Raisah Rafhanah



Acit Guestbook



Cafe Cerita Kambing



Aniqsya Quqiz




Homemade Cookies - Strawberry Cake



 LadyDaissy_Pastry



Xcell Travel Official




Reqa Creative




dan tidak dilupakan juga kepada photographer kami merangkap sepupu aku juga iaitu Nizar Faez Studio. suka dengan gambar-gambar yang diambil oleh beliau. in shaa ALLAH memang aku kahwin nanti, cousin aku akan jadi photographer official. 
 

Nizar Faez Studio



ini juga sponsor kami! :)
 

Yusmizee Naturopathic Centre

 

Qaseh Zamri Collection



 
 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

8 comments

  1. seronok dapt jumpa live..moga ukuwah kita berkekalan. Amin ;)

    ReplyDelete
  2. Hai, Amy. Lama tak singgah sini.
    Dalam banyak2 tu, akak paling berkenan dengan Al-Quran ;)
    Jus kedondong tu pula, sedapnya minum time panas2 :)

    ReplyDelete
  3. tak puas sembang dengan Amy hari tu.. kalau sembang pasal hindustan, mahu 3 hari 3 malam tak abis.. hehehehee.. next time ok.. InsyaAllah.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.