Memori Bersama Lebih Indah dengan Kotak Lensa

Cipta Memori dalam Gambar bersama Kotak Lensa

 Perkhidmatan Instant Photo Booth Kotak Lensa

8:00 p.m
rumah
layan Pacifier

assalamualaikum and hello lads!

efg kbba

ha, korang ada ternampak tak dekat mana-mana instagram ataupun facebook, kami si bloggers EFG ada mengadakan satu majlis gathering buat pertama kalinya di rumah kak Irra? yes, majlis itu diadakan pada 19 Mac 2016. memang hari yang sangat bermakna untuk aku. tapi dengan segala macam aktiviti yang kami lakukan di sana, selain photographer yang sibuk mengambil gambar sana sini, ada satu photobooth juga yang tidak ketinggalan untuk meraikan bersama kami pada hari kejadian.

apa nama photobooth tu? tak lain tak bukan adalah Kotak Lensa. pernah dengar tak? tak pernah? okay, meh aku cerita.  

kalau biasa korang pergi wedding sekarang ni, mesti akan ada satu tempat khas untuk instant photobooth. inilah tempatnya di mana kita boleh dapat gambar kita dalam masa yang sangat pantas. dan salah satu servis instant photobooth itu boleh didapatkan melalui Kotak Lensa. 

Servis instant photobooth ini ada duration dia sendiri. kebiasaannya, kalau majlis perkahwinan, servis Kotak Lensa mengambil masa selama 4 jam. kalau macam kami haritu, hanya memakan sebanyak 2 jam sahaja. nampak macam sekejap. tapi sebenarnya banyak juga gambar aku ambil. hahahaha. aku dapat dalam 9 keping gambar tau! KC dapat berapa belas entah. yang lain pun sama juga. iyela, bila lagi nak menggila sorang-sorang depan instant photo booth tu kan. nanti takkan nak conquer waktu wedding orang lain. 

ini pakej yang mereka sediakan bagi korang yang berminat dengan servis mereka.

amysyeera

ha, bagi aku, harga pakej dia sangat affordable. sebab apa?

1. Kualiti Gambar Kotak Lensa


bagi aku, dalam apa sahaja gambar yang kita ambil atau kita minta orang lain ambilkan, kualiti tu sangat penting kan. takkanlah dah bayar punya banyak, tiba-tiba outcomes dia not as what we expected. tapi Kotak Lensa ni, kualiti dia memang terbaik. aku simpan dekat dalam dompet sampai sekarang pun masih elok lagi. hahahaha.

efg kbba

efg kbba

efg kbba

efg kbba

efg kbba


2. Design Photo Kotak Lensa


manusia ni ada macam-macam cerewet dia. ada yang suka corak bintang-bintang, ada yang suka simple macam aku, ada yang suka warna-warni and macam-macam lagi. ha, jangan risau. Kotak Lensa ada sediakan perkhidmatan macam tu. korang fikir je apa fixed design yang korang suka untuk majlis korang and then, bergambar sahaja depan instant photobooth tu. done!

3. Krew Kotak Lensa Mesra Pelanggan


ha, ini sebenarnya aku sangat ambil kisah. krew Kotak Lensa yang datang haritu memang sporting dan sabar melayan karenah kami yang macam-macam ni. haha. kejap bergambar berdua la, tiba-tiba menyelit sorang. tiba-tiba nak macam tu.


 
so, tunggu apa lagi, jangan lupa dapatkan khidmat dari Kotak Lensa. and you won't regret it! :) untuk makluman lanjut, boleh layari
Website: Kotak Lensa
Facebook: Kotak Lensa
Instagram: Kotak Lensa
and oh, kalau korang gunakan perkhidmatan mereka, jangan lupa gunakan promo code ini untuk dapatkan RM200 diskaun!! omg, valid sampai 31 disember 2016 tau :D
promo code:

efgkbba

okay itu sahaja. adios~
 
post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.