Tudung Labuh Tetap Boleh Bergaya | Uswah Islamic Clothing

bangun je pagi, baju seluar semua dah sedia. mekap dah apply. tinggal rutin akhir sekali before keluar rumah, pakai tudung. cakap pasal tudung ni, adakalanya bosan juga tengok corak sama je setiap minggu. maklumlah, perempuan dengan tudung ni memang tak boleh dipisahkan. bila pergi kedai, tengok tudung dah lawa. tapi susahnya nak cari yang labuh dan tetap nampak bergaya bila memakainya. bila dah jumpa, warna pula tak berkenan di hati. pernah tak benda ni terjadi dekat korang? aku selalu sangat. lagi-lagi shawl labuh yang bercorak. alahai, corak sangat-sangat buat aku cerewet. sebab sekali salah pilih, muka jadi tenggelam. habis tu, dekat mana nak cari?

tudung instant labuh

assalamualaikum and hello lads!

Fesyen Muslimah Uswah Islamic Clothing


pernah dengar pasal Uswah Islamic Clothing tak? ha, sebenarnya USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.
 
banyak kan? memang famous juga Uswah Islamic Clothing ni. nak tahu tak sebab apa? sebab shawl nya yang memang menutup aurat, sangat sesuai dengan jiwa aku, kualiti tudung yang bagus. aku nak pakai pun rasa selesa. bukan barang kemas je kena pilih betul-betul tau. shawl pun sama! sebab shawl yang akan menutup mahkota kita. kalau shawl pun tak berkualiti, memang boleh stress jadinya. nak buat apa-apa aktiviti pun rasa tak selesa. zaman sekarang ni semuanya dah mudah. sebab apa? dulu kita yang sendiri lilit tudung nak buat gaya apa. sekarang ni bila dah ada shawl instant labuh dengan tudung bawal instant labuh, dah tak perlu susah payah habiskan masa sahaja dengan pin sana pin sini. pin tudung pun tak payah serabut beli banyak-banyakkan.

Produk USWAH

 

Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60  & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh).  Antara hotselling produk tudung kami adalah:

banner husna.jpg

Husna Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-free)
 husna.jpg
tunic labuh

tunic hi low janna.jpg

banner.jpg
 
Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah

KELEBIHAN MENYERTAI KAMI:
- TIDAK PERLU SIMPAN STOK
- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.
- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.
- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.
- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.
- TIADA KOS TERSEMBUNYI
- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.
- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!

Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.

ha, ini review aku sendiri. disebabkan shawl berada di rumah, jadi aku mnta adik aku je jadi model. hahhaha. first impression dari ummi aku, lawa shawl dia. ha, nampak tu. ummi aku pun berkenan tau dengan design dia 



LOREA Diamond Double Loop Instant
Material: Chiffon Bubble
Measurement: 2.0m X 0.75m
Level of Opaqueness: High

ha, yang shawl aku ni baru je berharga RM59 tau! murah je bagi aku untuk shawl selabuh itu. and kalau korang nak tahu, sekarang Uswah Islamic Clothing tengah buat promosi sehingga 3 Mei 2016. memang rugi kalau tak beli sekarang. apa tunggu lagi, jom kita dapatkan sekarang shawl instant labuh dari Uswah Islamic Clothing ini. kat mana nak cari? ha tak payah susah-susah google. ni aku kasi terus. 

Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)

 
 
post signature

Share:

4 comments

  1. Teringin nak beli shawl instant sebab macam senang nak pakai bagi orang yang tak reti pakai shawl macam saya ni.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya! Berkenan tengok :)