Blog 1 Juta Views

9:27:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! alhamdulillah, sedar tak sedar, dah 1 juta views blog aku ni. siapa sangka kan. punya lama aku tunggu nak d...

Doa Termakbul di Hadapan Kaabah

2:00:00 PM 24
bagi sesiapa yang rajin membaca pengalaman orang yang pergi menunaikan umrah ataupun dengar dari keluarga korang sendiri, mesti diorang ada...

Pengalaman Menunaikan Umrah di Mekah Al-Mukarramah | part 1

10:00:00 AM 8
seronok tengok orang dapat menunaikan umrah kan. kawan aku pun, ibunya baru selamat sampai di bumi Mekah kelmarin. alhamdulillah. aku perna...

Sanam Re - Sweetheart

9:00:00 AM 6
assalamualaikum and hello lads! aku nak tanya korang, kalau korang dah lama bercinta dengan someone kan sampai tak sanggup berpisah dengan ...

Tips Anak Pandai Cakap English

8:06:00 PM 7
zaman sekarang ni semua budak dah pandai cakap English. ada yang siap ber accent lagi kan. jealous betul aku. aku ingat lagi satu ketika du...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes