Sanam Re - Sweetheart

assalamualaikum and hello lads! aku nak tanya korang, kalau korang dah lama bercinta dengan someone kan sampai tak sanggup berpisah dengan dia. eventually you found out yang dia dah nak mati because of heart condition and something like that, are you willing to sacrifice yourself just to make sure he/she can live like anybody else? itu sahaja soalan aku. ini sekadar lagu dari salah satu filem Hindustan yang baru aku tengok. pelakon baru semuanya. tapi untuk review dalam ni, maybe later. 
 
 

Sanam Re - Sweetheart

 
 
 
On the wet-drenched roads..
I wait for you
 
Slowly-gradually...
I surrender my heart to you.
 
I want to lose myself.. and never be found
slowly.. I want to handover my life yo you
 
Sweetheart...
 
You're now my sweetheart.
Your grace...
You showered me with your grace..
 
As I get closer to you
All my illusions are shattered..

Like the clouds you've my refuge
Like the rains you've drenched me with joy
And you've blown my mind like the storm

You've made me shaped my destiny in a way
by bringing a new dawn in my life
I want to spend all my lifetimes with you
 
 
 
 
post signature

Share:

6 comments

  1. aiseh ingatkan kak amy kawan dengan someone yang hampir mati =D

    ReplyDelete
  2. pelakon baru tak baru sangat la sebenarnya. urvashi tu yang betul2 pelakon baru. miss universe tak silap. movie dia biasa je tapi tak sangka ending dia macamtu hmmm. :'(

    ReplyDelete
  3. Akak dah lama tak tonton citer hindustan. Klu tgk trailer movie baru, mesti teringat kat Amy :)

    ReplyDelete
  4. wah wah dia masih dengna hindustan...

    amy... dah tengok crita munbhai mbbs....yaka ejaan tu...
    argh kenapa pelakon yang sama dalam cerita 3 idiot professor tu hehehehe

    ReplyDelete
  5. Lama tak layan hindustan sejak jadi wife ni Hihihihihi

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.