Semarakkan Rasa Cinta yang Baru Berputik

9:00:00 PM 4
apalah tajuk aku kalini. lain macam pula. aku dah bertemu cinta ke? belum lagi. tapi biasalah, bila dah makin dewasa ni, macam-macam inform...

How Do I Keep My Skin Healthy

7:57:00 PM 9
assalamualaikum and hello lads! this is my second time writing in English. so bear with me okay :) have you heard about Nanowhite Skincare?...

Zumba Workout Bersama The Face Shop di True Fitness Jaya 33

12:00:00 PM 0
assalamualaikum and hello lads! sebelum aku sambung dengan lebih lanjut apa yang aku dan blogger lain buat di True Fitness Jaya 33 bersama ...

Menu Ramadhan Combo 2016 di Ten Years

10:00:00 AM 3
Ramadhan sudah pun tiba. dan dah dekat seminggu pun kita berpuasa kan. pejam celik pejam celik, cepat betul masa berlalu. rasa macam tak pe...

Contest Rawatan Percuma di Mayfair Bodyline

8:34:00 AM 5
assalamualaikum and hello lads! well, siapalah yang tak nak muka dan badan cantik kan? untuk orang yang dah kenal aku sejak dari sekolah re...

Crystal Moist Korean Deep Ocean Water

12:00:00 PM 6
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? aku harap korang semua sihat. and alhamdulillah. dah masuk bulan Ramadhan pun kan. cepat ...

Come and Let Me Show You Egypt

9:00:00 AM 2
assalamualaikum and hello lads! ha, dah berapa lama aku tak buat entri pasal Mesir. kalini, aku kongsi gambar-gambar sahaja buat tatapan ko...

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

8:57:00 PM 4
Barang-barang yang akan diberikan dalam giveaway ini merupakan cenderamata yang saya beli di Madinah dan Vietnam. Kebetulan ada souven...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes