Semarakkan Rasa Cinta yang Baru Berputik

apalah tajuk aku kalini. lain macam pula. aku dah bertemu cinta ke? belum lagi. tapi biasalah, bila dah makin dewasa ni, macam-macam informasi yang aku baca demi menyemarakkan lagi rasa cinta suami kepada kita. ha, jangan ingat yang dah kahwin je boleh baca benda-benda macam ni. bukanlah yang sampai keterlaluan, cuma sekadar untuk mencari cara untuk memikat hati suami sentiasa. siapalah yang tak nak suami jatuh cinta dengan kita setiap hari, setiap ketika kan.

Gaun Tidur Seksi Murah Berkualiti Tinggi

kalau ingat lagi, aku pernah buat satu entry tentang cara untuk tidak bagi lelaki curang dengan kita. salah satu yang aku tulis adalah be dominant. haha. okay, maybe sounds a little extreme. tapi sekali sekala apa salahnya. jadi apa kaitan dominant dengan tajuk kali ini? ha, ini dia salah satu cara nak jadi dominant dengan menggoda suami terlebih dahulu.

Gaun Tidur Seksi

aku suka gaun tidur yang aku dapat baru-baru ni. dulu aku pernah beli juga. tapi sayangnya, bila murah sangat-sangat, kualiti jadi tak bagus. cepat sahaja rosak. so, aku meneruskan pencarian demi mendapatkan gaun tidur yang bukan sahaja murah tapi berkualiti tinggi. kita nak pakai bukan sekali seumur hidup kan. kali ini aku dapatkan servis online daripada nak beli tapi segan punya instagram. banyak sangat pilihan yang ada! serious aku rasa macam nak beli semua aje. gaun sebenarnya bukan datang dari satu jenis sahaja.

aku tahu, bila sebut pasal gaun tidur ni, mesti semua terbayang yang seksi meksi sahaja kan. tapi kalau tak biasa lagi yang seksi-seksi tu, pilihlah gaun tidur yang modest sikit. contohnya macam ni.






jangan ingat modest macam ni tak boleh buat suami terkedu tengok depan mata. jangan main-main dengan kuasa seorang isteri. haha. 

Gaun Tidur Seksi Plus Size 


alah, selalunya gaun tidur ni mesti untuk yang badan lawa sahaja. macam mana dengan orang plus size pula? ha, siapa kata ig shop nak beli tapi segan ni tak ada. kita kaum perempuan ni datang dari pelbagai jenis bentuk. kadang-kadang yang perempuan plus size ni bila pakai gaun tidur macam ni lagi nampak seksi berbanding wanita saiz 0. percaya tak? so, jangan malu-malu nak pakai. be confident with yourself! it's not easy but it's not impossible. 

Gaun Tidur Transparent


gaun tidur seksi yang ada dalam instagram nak beli tapi segan ni ada macam-macam jenis material. ada polyester, ice silk dan macam-macam lagi. andai kata tak sure nak beli saiz mana since tak pernah pakai, boleh consult dengan staff di Ig Shop nak beli tapi segan tu. bagi aku, unik nama instagram nya. tapi ada betul dalam nama tu. sebab aku yakin ramai je nak beli tapi segan nak follow. apatah lagi nak bertanya pasal isu intimate ni kan. jangan malu-malu. nak goda suami pun, bukan orang lain.



aku beli sama jenis macam merah kanan ni tapi warna maroon. memang sama. memang lembut. 


apa kelebihan yang ada pada Igshop nak beli tapi segan ni? ha, kelebihannya owner kepada pemilik ig shop ini membeli kain khas dari Guangzho china. kita pun tahu, China ni kalau kain dia memang kualiti bagus. masa arwah atuk aku pergi sana and beli kain bawa ke sini pun, aku jadi suka gila. cuma ye la, mana pula nak pergi nya banyak kali. so, jangan risau pasal kualiti kain pada baju tidur seksi yang kita beli di sini. in shaa ALLAH korang puas hati. 

ini dia tips penjagaan gaun tidur anda. jangan pandang enteng ye. gaun tidur pun kena sentiasa nampak lawa dan seksi.

✔Basuh dahulu sebelum pakai
✔Hand Wash Sahaja
✔Keringkan Indoor Sahaja
✔Celup2 Downy dah cukup😄
❌Jgn Guna Washing Machine
     ( Walaupun menggunakan Net )
❌Jgn Jemur Direct Cahaya Matahari
❌Tidak boleh digosok
✔Kain Jenis Satin Sahaja Boleh digosok

kalau agak-agak masa raya ni, nak beli khas untuk suami tercinta, ha, inilah masanya! bukan baju raya sahaja patut kita fikirkan. yang dalaman pun penting juga. demi kesejahteraan keluarga. be confident, be sexy, be dominant. 


untuk makluman lanjut, boleh layari:

@nak_beli_tapi_segan
Sales team : 018 24 88850
.
@intimateshoppe
Sales team : 017 257 1281
.
@rahsia_bahagia_rumahtangga
Sales team : 018 24 888 50
.
No phone sale team : 018 24 888 50
.
Boleh follow facebook
www.facebook.com/intimateshoppe
post signature

Share:

4 comments

  1. Aummss..tak salah pn kita seksi hehe utk suami. Yg xde suami pun boleh cuba train.

    ReplyDelete
  2. Baju tidur atau gaun ni ada 2 keseksian di mata suami, satu bila gaun design terbuka banyak memang seksi dan satu lagi terbuka sikit.. sebenarnya lagi bertambah seksi.. so , tengok suami nanti nak yg mana satu?

    ReplyDelete
  3. Be dominant ye, sound good 😉

    ReplyDelete
  4. wow diaaaa punyaaaaa ayat tu.. hehe.. mengancam toi..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.