Tips Kekal Sihat dengan Produk BS Fiber

workout dah. tidur cukup dah. pakai toner, moisturizer semua dah. tapi ada sahaja rasa macam tak kena dengan diri sendiri ni. orang kata, bila luaran nampak okay tak bermakna dalaman pun sihat dan cantik. sama juga macam kisah nenek aku. walaupun nenek aku berusia 70 lebih dah. tapi doktor kata badan nenek aku baru sahaja berusia 42. ha, terkejut tak terkejut aku dengar. aku pun jealous juga! jadi apa aku cuba lakukan untuk kekal menawan dan bertenaga? 

amysyeera

BS Fiber 

aku pakai BS Fiber.

sebenarnya, jujur dari hati, bila nampak produk macam ni, memang aku pandang sekilas je. sebab aku tak percaya produk macam ni boleh membantu kesihatan tubuh aku. better aku keluarkan peluh sahaja dengan bersenam or menari. tapi serious aku cakap, semua tu tak cukup untuk aku. 

akhirnya, aku try juga produk BS Fiber ni. aku cuba makan produk ni selama 2 minggu. sebelum aku bagitahu result dia, meh aku tunjuk apa kelebihan yang ada pada BS Fiber ni. 
BS Fiber diformulasikan daripada ramuan herba alam bersama epal dan delima fiber berfungsi

- mencantikkan kulit
- menguatkan otot-otot
- melancarkan peredaran darah
- melancarkan pembuangan toksik 
- mengekalkan kesihatan dan kecergasan
- menegangkan kulit

sesuai untuk semua peringkat umur tak kira lelaki atau wanita TAPI...

produk BS Fiber ni tak boleh diambil oleh orang hamil ye. period pun aku rasa macam tak digalakkan. biasanya makan apa-apa pun, kalau hamil dengan period memang tak boleh kan. takut effect hormon. 

PACKAGING BS FIBER

packaging dia memang okay. dia tersusun. dan terbahagi kepada dua. kalau lebih suka minum perisa delima, boleh ambil paket delima punya. kalau suka epal, ambil serbuk epal. ye. ni bukan pil ataupun makanan. dia adalah dalam bentuk serbuk. 

boleh campurkan dengan air kosong atau air sejuk. since aku memang suka minum air sejuk, air sejuk sahajalah aku minum bersama. oh, kena ambil 1 sachet 30 minit sebelum makan.

apa rasa dia? memang sedaplah! rasa macam buah juga. bukan sekadar hanya pada nama sahaja epal dan delima tu. dua-dua aku dah cuba. and dua-dua sedap. 

KANDUNGAN BS FIBER

rose pink, dextrose, hodiah, oligo, vitamin c, berrys flash, delima, goji, honey, apple fiber, astaxatine, pearl, mix fruit, L-Cystine. 





so, apa result dia bila aku dah minum selama 2 minggu. ada perubahan serba sedikit aku perasan. aku jadi lebih bertenaga. tak ada dah mengantuk dalam office masa buat kerja. maklumlah, 8 jam duduk dalam aircond. memang sedap nak baring lagi-lagi bila tiap hari pukul 645 dah naik bas. and aku banyak pergi bilik air. maybe sebab banyak sangat toksik dalam badan. haha. nampak tu! bila dah workout bagai pun still tak boleh sihatkan dalaman kita. 
so, kalau berminat, boleh la layari laman web berikut

Facebook: Beauty Sweet Global
Instagram: beauty sweet global
Sue: 012-6656685
adios~
post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.