07/01/2016 - 08/01/2016 - Amy Syeera

Friday, July 29, 2016

Kembara Cinta Winter di Madinah Al-Munawwarah 2

9:00:00 AM 3
Kembara Cinta Winter di Madinah Al-Munawwarah 2
telah menjadi impian semua orang untuk memasuki Raudhah di Masjid Nabawi kan. aku pun tak kurang juga mengambil kesempatan untuk ke sana. tapi apa yang terjadi pada aku dan keluarga semasa berada di situ?

Raudhah di Madinah Al-Munawwarah

Kembara Cinta Madinah

 

Thursday, July 28, 2016

Aku Bukan Orang Melayu

2:00:00 PM 5
Aku Bukan Orang Melayu
assalamualaikum and hello lads! apa kenalah dengan aku punya tajuk entry harini. aku bukan orang Melayu? like for real? ha, meh sini aku cerita kenapa aku cakap macam tu.

Aku Bukan Orang Melayu


Wednesday, July 27, 2016

Kecantikan Bukan Ukuran dalam Mencari Cinta

8:00:00 PM 11
Kecantikan Bukan Ukuran dalam Mencari Cinta
assalamualaikum and hello lads! ada satu ketika masa aku pernah buat satu entry mengenai cinta. aku terdapat satu komen yang mengatakan dia sangat susah mencari cinta. kenapa pula susah? aku pun tak tahu nak balas apa sebenarnya sebab aku pun masih single. but here's the thing and here goes my story. 

Kecantikan Bukan Ukuran dalam Mencari Cinta


Monday, July 25, 2016

Rawatan Alternatif untuk Penyakit Asma

4:00:00 PM 5
Rawatan Alternatif untuk Penyakit Asma
assalamualaikum and hello lads! seperti biasa, aku harap semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera. sekarang ni musim sakit. sampai aku pun turut berjangkit dengan siapa aku tak tahu. tapi alhamdulillah, sekarang dah sihat semula. bercakap pasal sakit ni, aku baru sahaja menonton movie Mother's Day. dalam cerita tu, anaknya menghidap penyakit athma. kesian betul aku tengok budak-budak yang kena penyakit athma ni. selalu bergantung dengan inhaler kan. tapi one day kandungan inhaler dia habis. so, apa perlu dibuat? ha, mulalah kita risau nak buat apa. 

Minyak Herba Asma Mujarab Rawatan Alternatif Penyakit Asma 

Sunday, July 24, 2016

Cinta Matchmaker Bab 25

9:00:00 PM 2
Cinta Matchmaker Bab 25
Daripada memaklumkan kehadiran waris baru kepada peguam arwah ayahnya, Alfie memutuskan untuk melakukannya dengan cara yang berlainan. Sebaik sahaja Safrina sudah berada dalam kesihatan yang baik untuk melancong, mereka merancang perjalanan ke istana Alfie untuk menjelaskan kepada seluruh keluarganya.


Saturday, July 23, 2016

Hidupku Ini Hanya Untuk Engkau

9:41:00 PM 1
Hidupku Ini Hanya Untuk Engkau
assalamualaikum and hello lads! i'm pretty sure most of us ada lagu favorite masing-masing. tak kisahlah any kinds of genres pun. tapi tak bermakna lagu happy and rancak sahaja menjadi pilihan. ikut juga mood masa tu kan. kadang-kadang muzik ni jadi expression kepada perasaan kita. sama ada tengah gembira, in love, or tengah brokenhearted. macam harini, aku terasa brokenhearted. haha. so, apa lagu aku pada harini? jom kita layan~ 

Tere Liye


Wednesday, July 20, 2016

Apa Perlu Buat Bila Masih Single?

12:00:00 PM 4
Apa Perlu Buat Bila Masih Single?
assalamualaikum and hello lads! selamat pagi semua. dah sarapan ke? or masih berpuasa enam lagi? hehe. tak kisahlah apa yang korang buat pun, asalkan korang berada dalam keadaan sihat sejahtera selalu hendaknya. harini aku nak mengimbau sedikit tentang kisah lama aku. 


Perkara yang Boleh Dilakukan Ketika Masih Single

Tuesday, July 19, 2016

Perjalanan dari LRT Ara Damansara ke LRT Paramount

9:00:00 AM 5
Perjalanan dari LRT Ara Damansara ke LRT Paramount
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? aku harap semuanya dalam keadaan sihat in shaa ALLAH. semalam aku hampir selsema. tapi duk mindset kata tak selsema tak selsema, harini okay dah. hahaha. -.- bagi yang tak tahu, aku sekarang ni sudah bekerja di salah sebuah syarikat telekomunikasi ternama di PJ. jadi memandangkan aku sangat tidak suka drive, aku lebih rela menaiki bas dari Subang (rumah) ke PJ. 

Perjalanan dari LRT Ara Damansara ke LRT Taman Paramount


Monday, July 18, 2016

Tawaran istimewa kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay Ventures

8:40:00 AM 4
Tawaran istimewa kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay Ventures
SHAH ALAM – Orang ramai dijemput mengambil peluang mendapatkan rawatan Terapi Ozon pada kadar rendah dengan mendaftar keahlian MekaRay Ventures Sdn Bhd.


Tawaran istimewa kolaborasi Eyka O3 dan MekaRay Ventures

Friday, July 15, 2016

Tak Percaya Cinta Pandang Pertama

11:18:00 AM 6
Tak Percaya Cinta Pandang Pertama
assalamualaikum and hello lads! lama kita tak bersua muka di sini kan. masing-masing sibuk beraya. tak kurang juga yang risau bila uv pv jatuh. biasalah. masa raya ni siapa je rajin buka blog nak membaca kan. baiklah ambil gambar bersama keluarga, makan kuih raya dan menziarahi saudara mara. aku pula macam mana? sama juga dengan orang lain. nanti aku akan ceritakan kisah raya aku di entri seterusnya. 

Cinta Pandang Pertama


Friday, July 1, 2016

Penawar Sakit Lenguh Badan

8:42:00 AM 7
Penawar Sakit Lenguh Badan
assalamualaikum and hello lads! kalau pernah baca dahulu, aku ada bercerita mengenai Biobax Cool Theraphy ni. iye, sampai sekarang alhamdulillah, aku masih mempercayai keberkesanan Biobax Cool Theraphy ni. sampai tak cukup 1, terasa nak beli untuk setiap seorang termasuklah nenek aku sekali. biasalah bagi orang tua yang sangat aktif macam nenek aku, ke masjid, ke kenduri, ke kelas mengaji dan semua, pasti waktu malam nenek aku akan mengurut-urut kakinya sampai tertidur. 

Biobax Cool Theraphy Penawar Sakit Badan Untuk Semua 


Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut